Szum w samochodzie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Szum w samochodzie
Mam pytanko od paru dni pojawil sie dziwny szum przy szybszej predkosci dziwny odglos,mysle ze to lozyska,jakie kupic?czy ;mejle; tak sie chyba mowi sa dobre?
- pkirylcz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wcale nie nauczka. Powinienes je nasmarowac i dokrecic.
Dam Ci Marku taka rade, jak bedziesz jechac tak pewnie z 60km/h, to zwroc uwage na ostrzejszych zakretach czy jak jedno kolo ma lzej, to jest ciszej. Bo to niekoniecznie musi byc lozysko. Mowisz ze szumi, u mnie to wylo.
A ogolnie golfy sa glosnymi autami. Trzeba sie przyzwyczaic. Moze wymieniles ostatnio opony i nie jestes przyzwyczajony do nowych i to one szumia??
Dam Ci Marku taka rade, jak bedziesz jechac tak pewnie z 60km/h, to zwroc uwage na ostrzejszych zakretach czy jak jedno kolo ma lzej, to jest ciszej. Bo to niekoniecznie musi byc lozysko. Mowisz ze szumi, u mnie to wylo.
A ogolnie golfy sa glosnymi autami. Trzeba sie przyzwyczaic. Moze wymieniles ostatnio opony i nie jestes przyzwyczajony do nowych i to one szumia??
Pozdrawiam,
Piotrek
Piotrek
Nie opony sa stare a juz lozyska byly dokrecane i smarowane bo mialy luzy juz wiem ze to sa lozyska.pkirylcz pisze:Wcale nie nauczka. Powinienes je nasmarowac i dokrecic.