Które wybrać ?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Które wybrać ?
Witam
Mam dylemat pomiędzy tymi modelami:
1)JVC KD-G531
2)JVC KD-632
3)Pioneer DEH-3900MP
4)Pioneer DEH-40MP
5)Sony CDX-GT310
Radio będzie grało ze wzmacniaczem oraz subem. Jak narazie chcę kupić radio, bo na resztę mnie chwilowo nie stać i dokupie to w przyszłym miesiącu.
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam
Mam dylemat pomiędzy tymi modelami:
1)JVC KD-G531
2)JVC KD-632
3)Pioneer DEH-3900MP
4)Pioneer DEH-40MP
5)Sony CDX-GT310
Radio będzie grało ze wzmacniaczem oraz subem. Jak narazie chcę kupić radio, bo na resztę mnie chwilowo nie stać i dokupie to w przyszłym miesiącu.
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam
W tej cenie masz ALPINE -> http://allegro.pl/item243204446_hit_alp ... gwar_.html i zdecydowanie bym kupił to radio. Pioneera Ci nie polecam zbyt plastikowo gra, Sony jest strasznie podbarwiony jedynie JVC gra dość "ciepło". Ale zostałbym przy Alpinie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jeśli Alpine to tylko CDA ,bo CDE ,to jeszcze nie Alpina . Zobacz Ćwikła ma Kenia 534 za 360zł do sprzedania ,bo ten 3037 nie ma wyjścia RCA i najtańszy z RCA masz "410" za 299zł. Co do brzmienia (w skrócie) :
-Kenwood> naturalne,dość łagodne (nie podoba mi się Joystik ,taki delikatny,łatwo połamać)
-JVC > relaxujące,nie męczące brzmienie (632 ma usb za 409zł ! ,a ponadto solidnie wykonanie)
-Clarion > jw tylko stylistyka mi nie odpowiada (brzmienie OK) (takie 778 pomimo wyglądu chętnie bym przygarnął )
-Alpina > bas Ok, średnica OK .......tylko ta góra pasma(ostra ) , no ale są różne gusta brzmieniowe (wykonanie solidne .....uwaga 9870 nie ma tak ogólnie lubianego pokrętła )
No ale my tu gadu gadu o radiach ,a ważniejsze są głośniki (montaż też),wzmacniacz do napędu przodu ....a ty piszesz o subie i wzmacniaczu do niego.
-Kenwood> naturalne,dość łagodne (nie podoba mi się Joystik ,taki delikatny,łatwo połamać)
-JVC > relaxujące,nie męczące brzmienie (632 ma usb za 409zł ! ,a ponadto solidnie wykonanie)
-Clarion > jw tylko stylistyka mi nie odpowiada (brzmienie OK) (takie 778 pomimo wyglądu chętnie bym przygarnął )
-Alpina > bas Ok, średnica OK .......tylko ta góra pasma(ostra ) , no ale są różne gusta brzmieniowe (wykonanie solidne .....uwaga 9870 nie ma tak ogólnie lubianego pokrętła )
No ale my tu gadu gadu o radiach ,a ważniejsze są głośniki (montaż też),wzmacniacz do napędu przodu ....a ty piszesz o subie i wzmacniaczu do niego.