Parujące szyby od wewnątrz
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Parujące szyby od wewnątrz
Witam, w moim golfie mam problem z za mocno zaparowującymi szybami. Wystarczy niewielki deszcz i juz mam problem, co może mieć na to wpływ? Dodam że filtr wymieniony i dmuchawa działa jak należy.
Ostatnio zmieniony pn wrz 10, 2007 11:02 przez zex, łącznie zmieniany 1 raz.
Golfik Golfik Golfik
Jezeli wymieniles juz filtr kabinowy to sprawdz jeszcze czy w podszybiu nie masz syfu lisci i szlamu a jak nie to popatzr czy gdzies ci sie woda nie dostaje na dywanikach czy w drzwiach bo najczestsza przyczyna parowania.zex pisze:Witam, w moim golfie mam problem z za mocno zaparowującymi szybami. Wystarczy niewielki deszcz i juz mam problem, co może mieć na to wpływ? Dodam że filtr wymieniony i dmuchawa działa jak należy.
u mnie jest tak samo,tez wymienilem filtr pod wycieraczkami suchutko ,cholera wie o coc chodzi .plyn z chlodnicy nie ubywa,chyba przedtrze szyby jakims specyfikiem moze pomozezex pisze:Witam Panowie, dywaniki sprawdzone, wilgoci nie stwierdzono, wszystko wygląda na takie jak ma być a jednak te parowanie........ Może ktoś zna jakiś trik który może pomóc
czyli jesli nieszczelna nagrzewnica to objawy takie :
1. wilgoć pod wykładziną
2.specyficzny zapach
Dzięki Panowie za podpowiedź, wieczorem powinienem sprawdzić i jak będę po robocie to napisze co i jak się okazało
[ Dodano: Czw Wrz 13, 07 1:04 pm ]
Witam, niestety ( albo stety) wykładzina sucha i zapachu płynu nie ma..... hmm.... może ktoś miał podobny problem u siebie w golfie i w jakiś nietypowy sposób go rozwiązał?? Proszęo podpowiedź.
Pozdrawiam
1. wilgoć pod wykładziną
2.specyficzny zapach
Dzięki Panowie za podpowiedź, wieczorem powinienem sprawdzić i jak będę po robocie to napisze co i jak się okazało
[ Dodano: Czw Wrz 13, 07 1:04 pm ]
Witam, niestety ( albo stety) wykładzina sucha i zapachu płynu nie ma..... hmm.... może ktoś miał podobny problem u siebie w golfie i w jakiś nietypowy sposób go rozwiązał?? Proszęo podpowiedź.
Pozdrawiam
Golfik Golfik Golfik