Wycieraczki przednie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wycieraczki przednie
Witam panów i panie !
Mam problem z wycieraczkami wygląda to następująco na czasowym tempie wycieraczki stanęły w połowie szyby i nie można ich było włączyć silnik wycieraczek pracował w dalszym ciągu.Sprawdziłem mechanizm jest ok zamówiłem silnik, wymieniłem go i dalej to samo co jeszcze trzeba sprawdzić ? Przekaźnik? Który? Dodam tylko jest to golf 3 GTI z 94 roku.
Mam problem z wycieraczkami wygląda to następująco na czasowym tempie wycieraczki stanęły w połowie szyby i nie można ich było włączyć silnik wycieraczek pracował w dalszym ciągu.Sprawdziłem mechanizm jest ok zamówiłem silnik, wymieniłem go i dalej to samo co jeszcze trzeba sprawdzić ? Przekaźnik? Który? Dodam tylko jest to golf 3 GTI z 94 roku.
- Paweł Marek
- V.I.P.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Sorki za pomyłkę. Nie można było ich wyłączyć tzn wycieraczki zatrzymały się w połowie szyby a silnik pracował, wszystko wskazywało że poluzowała się nakrętka którą dokręca się mechanizm do silnika.Po sprawdzeniu to jednak nie to mechanizm podłączony do silniczka na stole działa ok.Paweł Marek pisze:nie rozumiem, włączyć czy wyłączyćgigi-44 pisze: nie można ich było włączyć silnik wycieraczek pracował w dalszym ciągu.S
- Paweł Marek
- V.I.P.
Widać skichała się zębatka. Masz tu trochę fotek, gdybyś chciał się sam brać za to, albo kup, nowy silniczek http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... opic=43776
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Czegoś dalej nie roumiem, piszesz że silnik (masz chyba na myśli silniczek wycieraczek) chodzi a wycieraczki stoją? No to jak jest sprawny to niema innej opcji tylko wieloklin w wycieraczce się obrobił chyba. Chyba że chodzi ci o to że po zamontowaniu silnik się zatrzymuje, a na stole chodzi. Jeśli w ogóle po zamonotowaniu ruszy to nie szukaj winy w prakaźniku, tylko bezpiecznik i okablowanie.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Podmien przekażnik i zobacz wtedy czy jest dobry czy nie .
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paweł Marek
- V.I.P.