witam
chce przelozyc w swoim golfiku manetki ze starych na nowy typ. moj golf to 86 rok. ogoladalem fotoporade ze SWAPem manetek i niby mialo wszytsko pasowac ale jak sie okazalo po zdjeciu oslony manetek mam inne kostki w starych i nowych manetkach. nowe manetki pochodza z 91 roku. w nich jest juz wlacznik awaryjnych. jest pare kabli wiecej. pytanko czy da sie to jakos przerobic?? mam pelne okablowanie z nowych manetek az do skrzynki bezpiecznikow. pozdro
wielkie dzieki za pomoc
manetki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
wszystko się ze schematami w ręce da ale czy warto się męczyć? Wtyczki od strony skrzynki bezpieczników sa też inne w nowym typie jak w starszym do sieprpnia 89, a ty pewnie taki masz. Więc ich wykorzystanie odpada.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: ni ma
- Silnik: nima
august500, mogłeś kupić nowsze manetki , ale bez włącznika Awaryjnych Swiateł i wtedy pasuje bez problemów , sam mam mk2 - 86 i wymieniałem , jedynie to plastikowa osłonka przy kierownicy nie pasowała i trochę trzeba porzeżbić
[ Dodano: 08 Wrz 2007 08:36 ]
august500, daję foty dla porównaniamanetek starszego typu i nowego bez włącznika awaryjnych i w tym przypadku nic nie trzeba w instalacji zmieniać
[ Dodano: 08 Wrz 2007 08:36 ]
august500, daję foty dla porównaniamanetek starszego typu i nowego bez włącznika awaryjnych i w tym przypadku nic nie trzeba w instalacji zmieniać