Blad 00537

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Itor
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Blad 00537

Post autor: Itor » śr wrz 05, 2007 18:51

witam
pokazuje mi na vagu taki blad:
00537 18-00 Kontrola czujnika tlenu
z jakiego powodu pokazuje sie ten blad?

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » śr wrz 05, 2007 20:26

Emulacje wtryskiwaczy już masz, a co z lambdą?

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Itor
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Itor » śr wrz 05, 2007 20:36

Paweł Marek pisze:Emulacje wtryskiwaczy już masz, a co z lambdą?
no wlasnie jak nie mialem emulatora to blad ten nie wyskakiwal, teraz mam emulator blad wywala juz mnie to tak wnerwia ze nie wiem

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » śr wrz 05, 2007 20:52

No ale rozumiem że lambda jest normalnie podłączona do sterownika silnika i nie jest emulowana? Trza podpytać jak się emuluje lambde na gazie w AGG, ale jak pisałem wcześniej nie wkurzaj się błedami z VAGA jeśli nie ma objawów złej pracy silnika.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Itor
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Itor » śr wrz 05, 2007 20:55

Paweł Marek pisze:No ale rozumiem że lambda jest normalnie podłączona do sterownika silnika i nie jest emulowana? Trza podpytać jak się emuluje lambde na gazie w AGG, ale jak pisałem wcześniej nie wkurzaj się błedami z VAGA jeśli nie ma objawów złej pracy silnika.
sonda jest odlaczona od gazu, wypialem od niej kabelki od staga takze nic nie powinno zaklocac jej pracy, blad ktory mi sie pokazuje troche mi przeszkadza bo nie moge zrobic adaptacji przepustnicy kiedy probuje ja zrobic to cyka - ustawia sie ale cykania (ustawiania)nie ma konca a kiedys robila to po okolo 30 sek

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”