No to tak:
Zaczniemy od przodu.
Odkrecasz nakretke u gory kielicha-ale zostaw ja lekko wkrecona zeby caly Mcperson nie wyskoczyl jak podniesiesz auto,odkrecasz kolo-oczywiscie wczesniej podnosisz auto

Odkrecasz 2 sroby ktory trzymaja gorna czesc Mcpersona z dolna.Przed tym odpinasz przewod hamulcowy (jest wsuniety w taka blaszke o ksztalcie u) potem juz tylko odkrecasz calkowicie nakretke u gory... i masz juz u siebie McPersona.Zagladasz do srodka poduszki na McPersonie-widzisz czarna nakretke z 2 otworami (ja mam specjalne kombinerki malutkie do odkrecania tego,mozna tez delikatnie przecinakiem)Odkrecasz i masz juz na wierzchu wszystko

pozniej wkladasz nowe sprezynki i skrecasz tak samo jak rozkreciles.
i to bylo by na tyle.
TYŁ:
Odkrecasz gorna nakretke ale tez zostawiasz ja tak jak z przodu,Pozniej sciagasz kolo,odkrecasz srube ktora trzyma amorka pozniej popuszczasz gore i masz u siebie amorka i sprezynke

ze skladaniem tak samo.Tylko lapiesz sobie najpierw gore lekko zeby amorek wisial i krecisz reszte.
Po wszystkim zbieznosc ustawic trzeba.
Ja taki zabieg robilem sam w jakies 1.5 godzinki i nie uzywalem sciagagaczy-w moim wypadku nie potrzebowalem ich