Stałem się kilka miesięcy temu posiadaczek mk3 z silnikiem 1,4 benz. Kilka tygodni temu odkryłem, że nie ma w nim poduszek powietrznych- są zaślepki. Mam zamiar wstawić poduszki- czy zakup samych poduszek i zregenerowanie sterownika to będzie wszystko, czy muszę jeszcze do tego dołożyć pasy z napinaczami- pasy zamienione teraz na bezwładnościowe.
Drugie pytanie. W ciągu ostatnich tygodni nie często ale zdarza się że podczas normalnej jazdy auto nagle gaśnie- podczas trzymania pedału gazu (nogą) wskazówki spadają, światła gasną a auto jedzie pędem silnika. Jest to niezależne od pogody- czy deszcz, czy sucho- tak samo sie to może zdarzyć. Po prostu jakby się wyłączył zapłon. Po przekręceniu kluczyka jest w normie.
Co to może być??
Montaz airbagow, gasnie podczas jazdy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
lukasz9564
- Nowicjusz

Montaz airbagow, gasnie podczas jazdy
Ostatnio zmieniony wt wrz 04, 2007 16:47 przez lukasz9564, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Gitner
- VW Baron

- Auto: Szukam... i NC700X
Re: Montaz airbagow, gasnie podczas jazdy
To nie widac bylo ze to zaslepki? Zrob ich fotki i zapodaj bo jeszcze nie widzialem zaslepki pasazeralukasz9564 pisze:Stałem się kilka miesięcy temu posiadaczek mk3 z silnikiem 1,4 benz. Kilka tygodni temu odkryłem, że nie ma w nim poduszek powietrznych- są zaślepki. Mam zamiar wstawić poduszki- czy zakup samych poduszek i zregenerowanie sterownika to będzie wszystko, czy muszę jeszcze do tego dołożyć pasy z napinaczami- pasy zamienione teraz na bezwładnościowe.
A na to odpowiedz znajdziesz uzywajac wyszukiwarki na dole strony.Drugie pytanie. W ciągu ostatnich tygodni nie często ale zdarza się że podczas normalnej jazdy auto nagle gaśnie- podczas trzymania pedału gazu (nogą) wskazówki spadają, światła gasną a auto jedzie pędem silnika. Jest to niezależne od pogody- czy deszcz, czy sucho- tak samo sie to może zdarzyć. Po prostu jakby się wyłączył zapłon. Po przekręceniu kluczyka jest w normie.
Co to może być??
Gitner
Ostatnio zmieniony wt wrz 04, 2007 16:52 przez Gitner, łącznie zmieniany 1 raz.
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!