Spryskiwacz
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Francua
- Nowicjusz
- Kontakt:
Spryskiwacz
cześć,
do czego służą przewody elektryczne które biegną do spryskiwaczy szybu przedniej ?
do czego służą przewody elektryczne które biegną do spryskiwaczy szybu przedniej ?
- Paweł Marek
- V.I.P.
- Paweł Marek
- V.I.P.
tak jest. Ale spoko. Kabelek grzejny spełnia zasady fizyczne: opór rośnie w miarę rozgrzewania, więc na ciepło pobór prądu jest mały.damcio151 pisze:hmm ... ale to byłoby bez sensu to w lato też grzeją
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Nie jestes pierwszy. Temat wraca jak bumereng i takie bledne odpowiedzi sie czesto pojawiaja.damcio151 pisze:zawsze byłem pewny tego , że jest to podłączone pod włącznik ogrzewania tylnej szyby
Bez sensu bylo by pod szybe, bo musialbys je wlaczac za kazdym razem gdy chcialbys spryskac szybe.damcio151 pisze:hmm ... ale to byłoby bez sensu
Ogolnie tamat dobry. Maly szron mozna nawet tym rozpuscic bez problemu. No i w ogole szyba w zime tak nie maze...
[img]http://img413.imageshack.us/img413/3990/naklejkalogopodpistt1.jpg[/img] Bye, bye Mk3...
jak kto uważa .... dla mnie jest to bez sensu , dlatego , że i tak w zimę włącza się podgrzewanie tylnej szyby , ale to już moje zdanieinek01 pisze:Bez sensu bylo by pod szybe, bo musialbys je wlaczac za kazdym razem gdy chcialbys spryskac szybe.
Jest to świetna sprawa , tyle , że tego u siebie nie mam ale kto wie .. na allegro często zdarza się komplet ( spryskiwacz + wiązka ) za 90-110 zł więc może sobie takie coś zakupięinek01 pisze:Ogolnie tamat dobry. Maly szron mozna nawet tym rozpuscic bez problemu. No i w ogole szyba w zime tak nie maze...
- Paweł Marek
- V.I.P.
http://img252.imageshack.us/my.php?imag ... 235qi4.jpg
taka ciekawostka, znalazłem na forum skody
taka ciekawostka, znalazłem na forum skody
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.