Czy gumy usztywniające mają wpływ na zużywanie amortyzatorów
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- matti_vw
- Użytkownik
- Kontakt:
Czy gumy usztywniające mają wpływ na zużywanie amortyzatorów
Mam pytanko czy zalozenie gum usztywniających na sprężyne ma wpływ na szybsze zużywanie się amortyzatorów??
Prosze nie pisać że te gumy to zło i że powinienem wymienić cały zawias, bo to jest juz zrobione i nie wiem czy po ich założeniu nie zepsuje nowych amortyzatorów. Problem jest tylko przy 3 osobach z tyłu na wybojach bo opony z tyłu obcierają o pozaginane juz ranty.
Prosze nie pisać że te gumy to zło i że powinienem wymienić cały zawias, bo to jest juz zrobione i nie wiem czy po ich założeniu nie zepsuje nowych amortyzatorów. Problem jest tylko przy 3 osobach z tyłu na wybojach bo opony z tyłu obcierają o pozaginane juz ranty.
nowe spręzyny zagwarantowały by ci (pasażerom)100%komfortu w tej sytuacji to tylko leczenie ale nie na dłuższa mete amorki wytrzymaja owszem ale nie pracuja tak jak powinny - uzbieraj troche kasy i i kupisz nówki spręzyny tak czy inaczej jedna guma nie da ci praktycznie nic jak juz 2sztuki lub 3
Ostatnio zmieniony pn wrz 03, 2007 14:34 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.