Podmiana wtryskow
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
Silverocco1986
- Nowicjusz

- Kontakt:
Podmiana wtryskow
mam mały problem , kupiłem silnik 1,6 na jedno punkcie ale z nie kompletnym wtryskiem i mam takie pytanie bo mam dostempny pełem wtrysk z 1,8 i chciałbym uzyskac informacje czy mozna go zainstalować w miejsce tego jedno punktu w 1,6, bym był wdZieczny zaszybka odp pozdrawim
Ostatnio zmieniony pn wrz 03, 2007 10:54 przez Silverocco1986, łącznie zmieniany 1 raz.
-
bugalon
- V.I.P.

- Kontakt:
Wszystko da sie zrobic przy odrobinie checi. Mozna nawiercic dziurki w kolektorze ssacym zaraz przy kanalach dolotowych i tam umiescic wtryskiwacze. Prosciej, taniej i ryzyko mniejsze. Takie rozwiazanie jest w kazdym silniku 16V starszej produkcji (KR, PL, 9A) i nie tylko w nich zreszta.TAZ pisze:Nie założysz tego wtrysku bo nie masz w głowicy otworów na wtryskiwacze. A zrobić je nie jest łatwo bo bez spawania alu się nie obejdzie.
Inna sprawa czy to bedzie chodzic
Pozdrawiam
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
-
Silverocco1986
- Nowicjusz

- Kontakt:
dzieki za odp , i dzisiaj tez zauwarzyłęm ze nezła gafe strzeliłem bo to logiczne ze pełen wtrysk sie nie nada na jednopunkt. A jeszcze mam jedno pytanie czy możę ma ktoś do sprzedania kompletny wtrysk do 1,6 z golfa 2?? albo wie gdzie można kupić w taniej cenie silniczek wolnych obrotów i wtryskiwacz do nie go bo tego właśnie mi brakuje.