pompa wtryskowa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
juz wszystko wiem co i jak.
Ogólnie to lipa. Pompa zostala załatwiona brudnym paliwem (ogolnie to duzo oszczedzilem). Z tego co mi mechanik mowil to wysiadla glowica...
Nie byloby problemu gdyby to byla prosta mechaniczna pompa okazuje sie, że to ostatnia pompa przed tdi czyli jest najnowoczesniejsza i kosztuje okolo 1200zł. Jak narazie musze kupic taka sama o ile dostane, jest ich mało. Starej sie nie oplaci remotowac.
Jezeli macie jakies namiary na szroty gdzie moglbym znalezc taka pompe bardzo prosze o pomoc.
Jezeli ktos jest zainteresowany to sprzedam mu ten samochod. Cena wywoławcza 6900zł samochod nie jezdzi jest uszkodzona pompa, reszta sprawna.
Ogólnie to lipa. Pompa zostala załatwiona brudnym paliwem (ogolnie to duzo oszczedzilem). Z tego co mi mechanik mowil to wysiadla glowica...
Nie byloby problemu gdyby to byla prosta mechaniczna pompa okazuje sie, że to ostatnia pompa przed tdi czyli jest najnowoczesniejsza i kosztuje okolo 1200zł. Jak narazie musze kupic taka sama o ile dostane, jest ich mało. Starej sie nie oplaci remotowac.
Jezeli macie jakies namiary na szroty gdzie moglbym znalezc taka pompe bardzo prosze o pomoc.
Jezeli ktos jest zainteresowany to sprzedam mu ten samochod. Cena wywoławcza 6900zł samochod nie jezdzi jest uszkodzona pompa, reszta sprawna.
SPRZEDAM: Przełącznik zespolony kierunków i wycieraczek wersja z kompem golf IV
Pompa wody prawie nowa silnik AHF (ALH,ASV,AGR)
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
to nie jest prosta mechaniczna tylko ultra nowoczesna mechaniczna z zastosowaniem kosmicznej technologii, dlatego kosztuje wiecej niz do tdi?marcin999 pisze:Nie byloby problemu gdyby to byla prosta mechaniczna pompa okazuje sie, że to ostatnia pompa przed tdi czyli jest najnowoczesniejsza i kosztuje okolo 1200zł. Jak narazie musze kupic taka sama o ile dostane, jest ich mało. Starej sie nie oplaci remotowac.
spróbuj pogadac z Trochimem, mysle, ze cie uratuje za rozsadniejsze pieniadze
ps. mysle, ze jak zalozysz stara "prosta" mechaniczna to zupelnie nic a nic sie nie stanie
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
dlatego, że jest ich mało, a tdi masz pełno tych pomp. Udało mi sie znaleźć identyczna, ale za 900zł wiec juz jest lepiejto nie jest prosta mechaniczna tylko ultra nowoczesna mechaniczna z zastosowaniem kosmicznej technologii, dlatego kosztuje wiecej niz do tdi?
tez nad tym myslałem, ale silnik bedzie "twardo" chodził pozatym kombinacje z immo i opóźniaczem kata wtrysku średnio mi sie podobaja. Kto później kupi taki wykombinowany samochod?ps. mysle, ze jak zalozysz stara "prosta" mechaniczna to zupelnie nic a nic sie nie stanie
[ Dodano: 31 Sie 2007 09:11 ]
na to wyglada. W serwisie powiedzieli, że to od paliwa i jak zaczal sie wkrecac na obroty to zaczela sie rozlatywac ta pompa.ryba_71 pisze:To co filtr paliwa nie poradził sobie z oczyszczeniem paliwa
nie moge robić antyreklamy to było lane z kanistra i tam chyba bylo na dnie troche syfu. Zawsze sie tankowalem tym paliwem, ale prosto z weża.ryba_71 pisze:To zapodaj nam ku przestrodze jakie paliwo lałeś
[ Dodano: 31 Sie 2007 09:48 ]
Filtr paliwa to bede zmieniał przy kazdej wymianie oleju, bo dotad bylo co druga.
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
dlaczego ma chodzic twardo? wiesz, rob jak uwazasz zamiast pompy za 900zl wolalbym zrobic swap na 1.6td za 800zlmarcin999 pisze:ez nad tym myslałem, ale silnik bedzie "twardo" chodził pozatym kombinacje z immo i opóźniaczem kata wtrysku średnio mi sie podobaja. Kto później kupi taki wykombinowany samochod?
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
ta. za 800zł silnik z turbo i osprzetem? + robota mechanika?zaprzal pisze:wolalbym zrobic swap na 1.6td za 800zl
pompiarz powiedzial ze bedzie twardo chodzic, ja nie wiem nie sprawdzałem.
- Dario84
- Forum Master
- Kontakt:
Mozesz zalozyc bez problemu mechaniczna pompe, a przyspieszacz kata wtrysku tez reczny kolo kierownicy tak jak bylo we wczesniejszych modelach. Immo tez mozesz wyrzucic i wlasne zabezpieczenie zamontowac. Rob jak uwazasz, ale mechaniczna pompe mozesz za 500 zł wyrwac, z reszta niedawno mialem taka pompe ktora potrzebujesz i tez poszla za 500 tak wiec szukaj bo 900 moim zdaniem to za duzo chyba ze nowa. Ja bym zmienil na mechaniczna albo pogadal z Trochimem
CTR Tuning: CHIPTUNING, DIAGNOSTYKA, MECHANIKA, ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, HAMOWNIA GG:3995871 tel 693784122
Mój golfik: MK4 ASZ CTR
NASZE PRACE CTR: http://www.facebook.com/ctrtuning" onclick="window.open(this.href);return false;
NASZE PRACE CTR: http://www.facebook.com/ctrtuning" onclick="window.open(this.href);return false;
wlasnie znalazlem takiego goscia ktory ma mi sprowadzic za 400:D ale to dopiero za tydzien. Jak nie znajde takiej samej to bede zmuszony albo kupic ta za 900zł albo jakas inna. 900zł= 10% wartosci tego auta :/ średnio sie kalkuluje
- Dario84
- Forum Master
- Kontakt:
Mowie ci albo kup mechaniczna (rozni sie tylko przyspieszeniem kata wtrysku), albo poczekaj ten tydzien. Nie kupuj za 900 nie oplaca sie. Poszukaj, poczekaj na pewno sie znajdzie w okolicy 500 zł.
CTR Tuning: CHIPTUNING, DIAGNOSTYKA, MECHANIKA, ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, HAMOWNIA GG:3995871 tel 693784122