Oddzielenie Bagaznika od srodka samochodu
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Oddzielenie Bagaznika od srodka samochodu
Otoz chcialbym sie dowiedziec czy oddzielenie bagaznika w sedanie od srodka samochodu bedzie mialo jakis wplyw na dzwiek z bagarznika ( sub ) chodzi mi o oddzielenie plyta 12mm
-
- Forum Master
- Kontakt:
Dostalem w prezecie firmowy wzmacniacz i nie chcialem go gdzies z boku przyczepiac czy cos tylko ladnie za siedzeniami zrobic i przymocowalem plyte 12mm... i teraz mam 3 pytania...
1 zamontowalem to w Opel Astra ( wybaczcie ze inne auto niz jest forum ale to moje drugie auto) i tam jest cos takiego ze powietrze z bagaznika przez polke moze przechodzic do wnetrza ( sa specjalne otwory zrobione ) i czy to wystarczy zeby troche z subika bylo slychac.
2 czy moze by polepszylo troche to ze bym zrobil w tej plycie jakies spore otwory tak zeby moglo troche przechodzic przez nie
oraz trzecie pytanie ktore nie chcialbym zebyscie kazali mi to robic ( ) to czy mam usunac z tamtad plyte i zrobic gdzies z boku...
Dziekuje z gory za odpowiedz oraz zycze milego dnia
1 zamontowalem to w Opel Astra ( wybaczcie ze inne auto niz jest forum ale to moje drugie auto) i tam jest cos takiego ze powietrze z bagaznika przez polke moze przechodzic do wnetrza ( sa specjalne otwory zrobione ) i czy to wystarczy zeby troche z subika bylo slychac.
2 czy moze by polepszylo troche to ze bym zrobil w tej plycie jakies spore otwory tak zeby moglo troche przechodzic przez nie
oraz trzecie pytanie ktore nie chcialbym zebyscie kazali mi to robic ( ) to czy mam usunac z tamtad plyte i zrobic gdzies z boku...
Dziekuje z gory za odpowiedz oraz zycze milego dnia
Ostatnio zmieniony sob wrz 01, 2007 17:20 przez Pursuit, łącznie zmieniany 1 raz.