u mnie w takim przypadku, braku mocy i notlaufie przy 110km/h był zapchany zawór między pompą podciśnienia a serwem
na niebiesko zaznaczyłem kiedrunek powietrza
w czerwonym kółku miejsce zatkania (w serwisie koszt tego zaworu razem z przewodem, dzwoniłem - kosztuje 74 zł) ale można też przeczyścić
pozdrawiam
Prosze o rade - brak mocy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Ostatnio zmieniony śr sie 29, 2007 17:01 przez Kulon, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
oj przepraszam sznownego kolegearturo pisze:Oj to chyba źle zaznaczyłeś ten kierunek
teraz już strzałki są dobrą strone
dzieki za uwagę
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony śr sie 29, 2007 17:01 przez Kulon, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL