Witam czy w golfie 3d sa czujniki nie zamkniętych drzwi? Mam tylko kontrolkę klapy bagażnika ale nie mam nic o drzwiach kierowcy.
Czy jest czujnik nie zapiętych pasów bezpieczeństwa ???
Do czego jest dioda na prędkościomierzu pod cyfra 0, nigdy nie widziałem by sie paliła ale jest tam "cos w rodzaju kontrolki".
Czy można jakoś zrobić by postojowe paliły sie na wszystkich lampach nie tylko na jednej stronie ?
Czy sa czujniki nie zamknietych dzwi i kilka innych pytan
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Czy sa czujniki nie zamknietych dzwi i kilka innych pytan
Ostatnio zmieniony czw sie 30, 2007 17:56 przez xisio, łącznie zmieniany 1 raz.
w drzwiach masz lampki które sygnalizują swiatłem gdy są otwarte drzwi i gasną w momencie zamknięcia drzwi, jeżeli Ci się nie pala gdy masz otwarte drzwi tzn. że masz padnięty mikrowyłącznik w zamkuxisio pisze:czujniki nie zamkniętych drzwi
u mnie w MK4 2000 rok nie maxisio pisze:czujnik nie zapiętych pasów bezpieczeństwa
normalnie u mnie jak włącze postojowe to pali się wszystko, chyba że jak mam wyłączone posotojowe a mam manetke od kierunkowskazów w lewo lub w prawo to wtedy pali się tylko lewa lub prawa stronaxisio pisze:Czy można jakoś zrobić by postojowe paliły sie na wszystkich lampach nie tylko na jednej stronie ?
Ostatnio zmieniony śr sie 29, 2007 16:10 przez Kulon, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
nie ma, chyba że w jakiś lepszych wersjachxisio pisze:Witam czy w golfie 3d sa czujniki nie zamkniętych drzwi? Mam tylko kontrolkę klapy bagażnika ale nie mam nic o drzwiach kierowcy.
Czy jest czujnik nie zapiętych pasów bezpieczeństwa ???
co za dioda?xisio pisze:Do czego jest dioda na prędkościomierzu pod cyfra 0
a nie alą się? może bezpiecznik?xisio pisze:Czy można jakoś zrobić by postojowe paliły sie na wszystkich lampach nie tylko na jednej stronie ?
hmmm mam wersje angielska i jezdze w Irlandi.
pod cyfra 0 na prędkościomierzu widzę cień małego kółeczka tak jak by pod nim była żółta dioda, swiatla sie pala po otwarciu ale zastanowiło mnie ze skoro jest od klapy to może cos zle jest z tym od drzwi skoro sie nie pojawia
Postojowe pala sie tylko z jednej strony przy wyłączonym kierunkowskazie kiedy wyłączę światła mijania (z lewej)
pod cyfra 0 na prędkościomierzu widzę cień małego kółeczka tak jak by pod nim była żółta dioda, swiatla sie pala po otwarciu ale zastanowiło mnie ze skoro jest od klapy to może cos zle jest z tym od drzwi skoro sie nie pojawia
Postojowe pala sie tylko z jednej strony przy wyłączonym kierunkowskazie kiedy wyłączę światła mijania (z lewej)
-
greg
i tak ma być - chcesz całosć to nie właczaj kierunkowskazu a zostaw na włączonych postojówkach, a jak chcesz jedną stronę to wystarczy zostawić na kierunkowskazie.xisio pisze:Postojowe pala sie tylko z jednej strony przy wyłączonym kierunkowskazie kiedy wyłączę światła mijania (z lewej)
możesz powiedziec o którą kontrolkę ci chodzi? załączam rozpiskę