MK2 GTI16V by tauka, czyli od 1.3 CL do GTI :)
Moderator: G0 Karcio
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Naprawdę nie wiesz co mówisz...paja pisze:ale silniczek przydałby mu się troszkę energiczniejszy
jeszcze raz napiszę: Ten silniczek naprawdę zapierdala. I to nie jest tylko moja opinia. Mam okazję włożyć większy silniczek i to za darmo. I powiem wam że się wacham. No i jak pisze cienki500,
cienki500 pisze:ten moment gdy mwoisz ,, tylko 1.3 '' rozwala kazdego . . .
W momencie kiedy pojeżdżamy gdzieś po paru rundkach po mieście. Ludzie nie chca wierzyć nawet jak im dowód i silnik pokazuje.
Ostatnio zmieniony śr sie 29, 2007 01:09 przez tauka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dawca_Nerek
- Forum Master
Potwierdzam !!! Moich 90KM tauki 1.3 trzyma się ogona non stop, muszę mojego naprawdę ostro podciągnąć na obrotach żeby tego zapierdzielacza zostawić daleko z tyłuW momencie kiedy pojeżdżamy gdzieś po paru rundkach po mieście. Ludzie nie chca wierzyć nawet jak im dowód i silnik pokazuje.
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
- ...OSA...
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dawca_Nerek, tez jestem posiadaczem 1.3 NZ i wiem co to malenstwo porafi dzisiaj nie umiala mi uciec BORA 1.9 TDI choc wielu zeczy probowala
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
Ostatnio zmieniony śr sie 29, 2007 22:46 przez ...OSA..., łącznie zmieniany 1 raz.
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
To zależy od zawiasu. Ja mam dosyć twardy, wieć troszkę trzepie....OSA... pisze:tauka, obecnie masz dalej 60 40 zawias bo taki zakladam i chcialem wiedziec jak sie na tym jezdzi
W NZ jest ten plus że miską zachaczyć to jest mistrzostwo. Niżej niż miska są sanki, więc najpierw sankami. A sanki to już osobnu temat. Troszkę farby z nich zeszło...OSA... pisze:miska cala?
- Dawca_Nerek
- Forum Master