Kopcenie przy 3 tys. obrotów
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Kopcenie przy 3 tys. obrotów
Witam wszystkich. Mam golfa 2 z silnikiem SB. Jak mi dochodzi do 3 tys. obrotów to chmura dymu za mną. Nie wiem czy tak ma być czy może zmniejszyć dawke paliwa.Najlepiej jakąś fotkę którą to śrubą kręcić. Turbo jest dobre bo nie gwiżdze a czuć jak się załancza ok. 2 500 obrotów. Chyba że końcówki wtryskiwaczy? Temat już był poruszany ale nic dokładnie nie znalazłem.
Ostatnio zmieniony pn sie 27, 2007 10:18 przez pawel21_5, łącznie zmieniany 1 raz.
- tomogolf2
- Forum Master
- Kontakt:
potrzebny ci tylko wskaznik doładowania, kluczyk 10' i imbuspawel21_5 pisze:Ale ciśnienia sam raczej nie zwiększę

Ostatnio zmieniony wt sie 28, 2007 00:31 przez tomogolf2, łącznie zmieniany 1 raz.
- vw_vandal
- Forum Master
- Kontakt:
Zrób jak pisze tomcio, niedawno sprzedawałem mk2 żony i było to samo kopcił od jakiś 3 tyś. obrotów wtryski były sparawdzane. Zamontowałem wskaźnik od siebie a tam bagatela 0,5 baratomcio pisze:zwiększ ciśnienie doładowania i będzie git..........a nawet lepiej niż git

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]