auto zdycha po wdepnieciu gazu

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
zajac
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)
Kontakt:

auto zdycha po wdepnieciu gazu

Post autor: zajac » pn sie 27, 2007 19:03

dzis pojawil mi sie nastepujacy problem otoz zapalam auto i chodzi kiedy tylko wdepne pedal gazy auto zdycha podczas jazdy jak przelacze z gazu na benzyne samochod hamuje silnikiem i nie chce jechac
dodam ze po wlaczeniu zaplonu slysze pisk z pompy paliwa tej zewnetrznej i kiedy auto chodzi na benzynie pompa caly czas piszczy

na gazie auto jezdzi normanlnie

czy to wina pompy paliwa czy moze regulator cisnienia padl

i prosze o jakies wskazowki jak pompe wymienic ewentualnie fotki jak ona wogole powinna wygladac zebym wiedzial co kupic

pilnie potrzebuje pomocy gdyz jestem w uk boje sie tutejszych mechanikow a zwlaszcza ich zdolnosci a za 2 tyg jade do polski
Ostatnio zmieniony pn sie 27, 2007 19:17 przez zajac, łącznie zmieniany 1 raz.

Moje mark 4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251704&start=0

NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio

zoso8894
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: zoso8894 » pn sie 27, 2007 19:08

widocznie pompa jednak nawaliła , tak wskazują objawy zresztą to pospolita awaria
wymien pompe to nie sa duze koszty u nas 70 - 90 zł nowa , nawet gdyby nie to zawsze sie przyda predzej czy póżniej

chodzi o to ze np w moim pompa chodzila - ale hałasowała nieznacznie - i juz było żle
Ostatnio zmieniony pn sie 27, 2007 19:10 przez zoso8894, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”