wtryskiwacze paliwa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
wtryskiwacze paliwa
mam golfa 1.3 91 rok na wtrysku zna sie ktoś może czy sie je jakos sprawdza w jakim są stanie i czym je sie konserwuje u mnie one stukają nie wiem czy to normalny objaw auto mi pali ciutek za dużo i trochę niebieski dym idze z rury jak go odplam a czasmi czarny....
w domowyc warunkach mozesz zakupić płyn do czyszczenia układów wtryskowych STP
sprawdzic należało by jaka jest kompresja na poszczególnych cylindrach wydaje mi się ze chyba ci olej spala
sprawdzic należało by jaka jest kompresja na poszczególnych cylindrach wydaje mi się ze chyba ci olej spala
Ostatnio zmieniony ndz sie 26, 2007 21:08 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.
dziejo pisze:w domowyc warunkach mozesz zakupić płyn do czyszczenia układów wtryskowych STP
dzieki za info a jaki koszt tego płynu i jak sie go stosuje??oleju mi właśnie nie bierze ani kropli...ani na starym a ni teraz jak wlałem nowy olej też nie..
dziejo pisze:w sklepie moto zapytaj się o płyn do wtrysków leje sie go do benzyny
[ Dodano: Pon Sie 27, 2007 11:45 ]świetnie pozostają tylko wtryskifix123 pisze:oleju mi właśnie nie bierze ani kropli...ani na starym a ni teraz jak wlałem nowy olej też nie..
dużo się dolewa do benzyny tego środka ....jaki jest skutek dobry?