Brak śladów włamania! Czy aż tak łatwo otworzyć Golfa II?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- maciek 1.8
- Mały gagatek
- Kontakt:
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
osobiscie znam goscia (kolega ) ktory potrafi otworzyc golfa II w 5 sekund i mi pokazywal jak to zrobic, kiedys jakis chlop pod kwiacarnia zatrzasnal kluczyki w Vw Bora , po prostu centralny mu zamknal jak on wyszedl i kumpel akurtat pprzejezdzal i pomogl kolesiowi zwykla antena odpowiednio wygieta takze nie ma zasady czy masz centralny czy nie.Musze sie od niego nauczyc jeszcze jak sie odpala z kabelkow i bezposrednio spod maski bo to mi tez pokazywal ale nie bardzo zalapalem gzdie jaki kabelek itd, koles jest niesamowity, i forda explorera tez kiedys otwieral i mu sie udalo ale to oczywiscie tez bylo zlecenie wlasciciela - kobiety bo zapomnialam torebki z kluczykami, moim zdaniem jedyny sposob zeby nie ukradli ci auta czy czegokolwiek w nim to po prostu przeniesc sie z mieszkania do samochodu i tam mieszkac o innej rady nie widze
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
- Daniel Gnacy
- Mały gagatek
- Kontakt:
a wtedy podejdą do "mieszkańca samochodu" przyszli krótkotrwali właściciele i zapytają "Pan/Pani jedzie z nami czy wysiada" więc mieszkanie w autku też nie jest zabezpieczeniem a jak dobra fura to i po głowie można oberwać.guti pisze:moim zdaniem jedyny sposob zeby nie ukradli ci auta czy czegokolwiek w nim to po prostu przeniesc sie z mieszkania do samochodu i tam mieszkac o innej rady nie widze
Ej !! to moje zdjecie -oddawaj
djb pisze:http://vwgolf.pl/forum/viewtopic.php?t= ... ony+klamki
a tak w ogole to proponuje to
(tylko ze takich oslon nie ma w sprzedaży tylko uzywance, swoja droga ktos moglby to produkowac, w koncu troche tych dwojek jezdzi po Polsce)
www.vwsquad.prv.pl
moimi kluczykami otwieram vento kolegi jak by to bylo moje - a lepsze jest to ze tak samo łatwo je odpalam
koles nie ma zadnych zabezpieczeń - porazka
jedyna chyba rada to alarm z podlaczenie centr. zamka i pozaslepiac miejsca na kluczyki. zlodziejstwo sie tak szerzy ze wczoraj w nocy skonczyly mi sie kołpaki za 30zł - to juz dopiero wyczyn
koles nie ma zadnych zabezpieczeń - porazka
jedyna chyba rada to alarm z podlaczenie centr. zamka i pozaslepiac miejsca na kluczyki. zlodziejstwo sie tak szerzy ze wczoraj w nocy skonczyly mi sie kołpaki za 30zł - to juz dopiero wyczyn
PiteR