Markuzo pisze: a nic nie wiem , może po prostu goferek się jej bardzo spodobał
mam w to uwierzyć, że nic nie wiesz?? To że Golfik jej sie spodobał to nie jest dziwne
Moderator: G0 Karcio
no co ty przecie fajnie byłoTym razem trochę spokojniej
Coraz różniejsze zdania do mnie dochodzą, będę musiał ustali to dokładnie z osobami co takie coś robili lub mają zrobione, więc wszelkie infa kontaktowe do takich osób są mile widziane.tomcio pisze:eeee, widziałem projekty z klimą i FMICem i jeszcze chyba chłodniczka oleju była, poza tym G też były z ICkiem przecież więc i tak musisz go założyć
czyli tak jak zakładam trochę to potrwa i będzie o czym pisaćdjtom pisze:najpierw walka z kolektorem, downpipe, flansza i setka innych "problemików" potem montaż świstaka i dopiero strojenie na hamowni (chip)
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Też już o tym myślałem, jest w bardzo dobrym stanie, pod maską jest więcej miejsca oraz ma mocniejszy konstrukcyjnie i jest mniej awaryjny w sumie to większość mechaników odradza mi 16V zaś ludzie z forum mówią mi że niema sensu uturbiać silnika 115Km choć ja myślę że to nie jest głupie np. G60 ma silniczek 1.8 z kompresorem i ma się całkiem dobrze. No coraz większy mętlik mi się robi w głowiePatryyyk pisze:a może Uturb swoje 8V
O co ci chodzi ja tylko czekam na bra szeroki hokej który dostane niedługo w prezencie prawda Markuzo,Piwu pisze:Markuzo jakieś specjalne względy u Młoda???
No przeca Trójki od czasu kiedy wychodziły a ja byłam małym szkrabem to mi sie podobały i tyleMarkuzo pisze:może po prostu goferek się jej bardzo spodobał
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości