ROBOCIZNA 200 ZŁ ???? JAK TAK MOŻNA???mikil pisze:ja dalemza kpl FEBI BILSTEIN 78 zeta robocizna 200 :(
[Mk3] Silentblock tylniej belki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Poznać po tym, że tył płynie szczegółnie na krętych drogach.pkirylcz pisze:A po czym wiadomo kiedy wymieniac??
U mnie nie było bicia z tyłu, ponieważ nie miałem wybitych gum jedynie sparciały ze starości i poznałem właśnie po tym ze tak dziwnie pływał, jakby opony były za miękkie. Za robociznę dałem 30 zł. Sam bym tego nie zrobił bo trzeba było chyba palnikiem te stare powypalać i prasowanie zrobić czy jakoś tak. Nie dałbym 200 zł za żadne skarby.
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Odswieżam temat dla zainteresowanych...
Wczoraj nie moglem odkrecic tylniego kola bo tak były śruby doje**ne ze nieszlo rurka ruszyc,wiec podjechalem do znajomego na opony,odkrecil pistoletem wszystko cycus ale jak mi dociagal kluczem kolo,to ja patrze a tu kolo na boki chodzi Podjechalem 100m dalej do nastepnego kolegi mechanika wszedl do kanału,ja poruszalem kolem a on mi mowi ze wlasnie tuleje gumowe na tylniej belce mam tak wybite ze cala belka juz chodzi Wcale sie nie dziwie bo juz mi tyłem tal biło ze masakra! Wiec pytam ile wziolby za wymiane,a on mowi ze 80zł(dwie strony) +koszt tulei.Pojechałem do sklepu i tuleje kosztują 35zł szt. wiec mysle ze koszt wymiany ze wszystkim to ok 150zł Wedlug mnie nie jest tak drogo jak koledzy mowili ze po 300-400zł
Wczoraj nie moglem odkrecic tylniego kola bo tak były śruby doje**ne ze nieszlo rurka ruszyc,wiec podjechalem do znajomego na opony,odkrecil pistoletem wszystko cycus ale jak mi dociagal kluczem kolo,to ja patrze a tu kolo na boki chodzi Podjechalem 100m dalej do nastepnego kolegi mechanika wszedl do kanału,ja poruszalem kolem a on mi mowi ze wlasnie tuleje gumowe na tylniej belce mam tak wybite ze cala belka juz chodzi Wcale sie nie dziwie bo juz mi tyłem tal biło ze masakra! Wiec pytam ile wziolby za wymiane,a on mowi ze 80zł(dwie strony) +koszt tulei.Pojechałem do sklepu i tuleje kosztują 35zł szt. wiec mysle ze koszt wymiany ze wszystkim to ok 150zł Wedlug mnie nie jest tak drogo jak koledzy mowili ze po 300-400zł
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ja wlasnie dzisiaj wyminiłem owe silentblocki i o niebo lepiej sie jezdzi Nie dobija na dziuraj,nie skrzypi mi juz nic na amortyzatorach,auto sie utwardziło i jakos na zakretach jest takie pewne A wymiana to 180zł+60zł(części) Z tym ze mialem jeszcze jakis przewód wymieniany bo mbyl prawie urwany
Jak macie z tym problem to wymieniajcie te gumy bo JEST DUZA RÓŻNICA W KOMFORCIE JAZDY!!!
Jak macie z tym problem to wymieniajcie te gumy bo JEST DUZA RÓŻNICA W KOMFORCIE JAZDY!!!