Strumienica w 16V
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
200zł.... spokojnie.... się zmieścisz...a wkładka jeszcze taniejŁyko22 pisze:rozumien no wsumie to na osiągach też mi zależy ale chciałem żeby troche wył i niewiem co zrobic widziałem wkład sportowy SIMONA za 90 pare zł możesz coś powiedzieć o tej firmie bo o K&N nie trzeba mówic tylko ze K&N wkład pewnie ze 300zł
nie... ja zamiast katalizatora mam zwykłą rurkę... poza tym ja mam strasznie długie "portki" i właściwie nawet bym się nie zmieścił z żadną strumienicą... więc u mnie są 3 tłumiki takie jak w serii... i mruczy ładnie ...Łyko22 pisze:tirsone, aha czyli masz 3 ostatnie orginał i zamiast katalizatora strumienice czy jakoś tak bo ja też mam 3 orginał i ten 4 przy kolektoże chce usunac bo 3 mam nowe założone miesiac temu i akurat bym miał i ten katalizator nowy znaczy strumienice i elegancko by było cały wydech nowy he potem bym sie zają filtrem i dolotem i może coś by z tego wyszło:D he
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
zamiast kata załóż jakiś przelotowy tłumik ,a nie baw sie w strumiennice za 40 zł z allegro...zimne powietrze zawsze coś tam da,ale bez profi ingerencji w dolot i wydech nie za bardzo to odczujeszŁyko22 pisze:wywale ten katalizator i dam strumienice to czego moge sie spodziewać tak mniej wiecej i jeszcze jedno pytanie czy dało by coś jak bym do wkładu powietrza sportowego doprowadził jeszcze zimne powietrze rura czy to nic nie zmieni??
Nocne Mary Squad
Tata NM synka
Tata NM synka
pracuje przy tłumikach, wię powiem ci tak, 120zł strumienica w obudowie kata (na przegląddzie sie nie będą czepiać). jak chcesz uzyskać ciekawy dzwięk to wsac puszke środkową z scira i na koniec ten wolnoprzelot który masz, nie będzie za głośno:) ja mam na koniec wstawiony środkowy (przelotowy) z ibizy 1.9 odgłos piękny aczkolwiek "troszki" głośno
[ Dodano: 17 Lis 2007 21:11 ]
pracuje przy tłumikach, wię powiem ci tak, 120zł strumienica w obudowie kata (na przegląddzie sie nie będą czepiać). jak chcesz uzyskać ciekawy dzwięk to wsac puszke środkową z scira i na koniec ten wolnoprzelot który masz, nie będzie za głośno:) ja mam na koniec wstawiony środkowy (przelotowy) z ibizy 1.9 odgłos piękny aczkolwiek "troszki" głośno
[ Dodano: 17 Lis 2007 21:11 ]
był mk1 1.1 GG
był mk1 1.8 KR
było scirocco II 16v USA
był mk1 1.5 JB+
była jetta mk2 1.8 RP
był passat b3 1.9 diesel
było scirocco II gtx 1.8 JH+
był passat b3 syncro 2.0 2E+
był mk1 1.3 "hybryda"
był mk3 1.6 AEE
jest mk4 2.3 vr5
był mk1 1.8 KR