mam pewna zagadke z centralzamkniem. Otoz, gdy zamykam dzwi kluczykiem od strony kierowcy zamyka sie tylko ta strona, a jak od strony pasazera to sie domyka i pasazera i keirowcy i nawet kawalek sie domyka szyberdach ale nie do konca... co jest nie tak ? No i poza tym ten strzelajacy szyber.. ale poszukam na forum cos o tym
Central a domykanie szyberdachu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Central a domykanie szyberdachu
Witam,
mam pewna zagadke z centralzamkniem. Otoz, gdy zamykam dzwi kluczykiem od strony kierowcy zamyka sie tylko ta strona, a jak od strony pasazera to sie domyka i pasazera i keirowcy i nawet kawalek sie domyka szyberdach ale nie do konca... co jest nie tak ? No i poza tym ten strzelajacy szyber.. ale poszukam na forum cos o tym
-
agrala
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
masz 3 czy 5 drzwiowy?
bo nie wiem czy ci sie zamykaja tylko dzrzwi u kierowcy czy cala strona od kierowcy
[ Dodano: 21 Sie 2007 15:39 ]
O co chodzi z tym strzelajacym szyber?
[ Dodano: 21 Sie 2007 15:41 ]
Jezeli masz 3d to wyglada na to jakbys mial uszkodzone styki w silowniku lub przewody bo nie daje ci impulsu do centralki
[ Dodano: 21 Sie 2007 15:45 ]
Sprawdz polaczenie kostek przewodow od drzwi, kostki masz kolo dzwigni od otwierania klapy
bo nie wiem czy ci sie zamykaja tylko dzrzwi u kierowcy czy cala strona od kierowcy
[ Dodano: 21 Sie 2007 15:39 ]
O co chodzi z tym strzelajacym szyber?
[ Dodano: 21 Sie 2007 15:41 ]
Jezeli masz 3d to wyglada na to jakbys mial uszkodzone styki w silowniku lub przewody bo nie daje ci impulsu do centralki
[ Dodano: 21 Sie 2007 15:45 ]
Sprawdz polaczenie kostek przewodow od drzwi, kostki masz kolo dzwigni od otwierania klapy
- Paweł Marek
- V.I.P.

uszkodzony włącznik w zamku, albo jego kable przełamane szary, zielony lub czarno czerwony.Outi pisze: Otoz, gdy zamykam dzwi kluczykiem od strony kierowcy zamyka sie tylko ta strona
Po wciśnięciu przycisku w drzwiach kierowcy central się zamyka?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.