to zalezy czy dostała dobrze położona i obrobiona czy została położona od tak byle dziure zakryćjak długo wytrzymuje srednio szpachla
szpachla
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
ZMIENNIK1313
- Użytkownik

- Kontakt:
Zalezy od grobosci polozonej szpachli, zalezy od proporcji(teoretyczne daje sie 2% utwardzacza), zalezy jak bylo przygotowane podloze, zalezy jakiego podkladu uzyjesz poniewaz szpachla pije(nie mowie o alkoholu
),ogolnie na to jak dlugo wytrzyma ma wplyw duzo zeczy ale nie zawsze, ogonie polecam szpachle z domieszka aluminium, jest naprawde good i nie peka jak juz do caly plat odpada ale to raczej malo prawdopodobne 
byl golf I 1.6 gti
byl golf II 1.6
byla calibra 8V
teraz jest golf III 1.8 GT- zobaczymy jak sie przyjmie...
sprzedam mojego golfa => http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3510391
byl golf II 1.6
byla calibra 8V
teraz jest golf III 1.8 GT- zobaczymy jak sie przyjmie...
sprzedam mojego golfa => http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3510391
w moim dawnym autku w audi80, na tylnych błotnikach i nadkolach jest już prawie 12 lattomcio pisze:Może 5 lat wytrzymać a może pękać po 2 tygodniach, zależy co, gdzie, za ile i jak grubo.
i nic nie wychodzi, na masce (oczywiście nie na całości i nie 5cm szpachli) jest już 7 i też jest OK
[ Dodano: Wto Sie 21, 2007 18:48 ]
a ja polecam użycie zanim tą szpachlą to na blachynajpierw podkład epoksydowyzaba84 pisze:polecam szpachle z domieszka aluminium, jest naprawde good i nie peka jak juz do caly plat odpada ale to raczej malo prawdopodobne
później taka szpachel i znowu ten sam podkład i dopiero normalne podkłady pod lakier
ten podkład epoksydowy to coś takiego jak pod tym linkiem, warto też do firmy zadzwonić może mają lepsze i inne
Ostatnio zmieniony wt sie 21, 2007 18:53 przez RobertP, łącznie zmieniany 1 raz.
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
jasne, zgadza się i nie kwestionuję tego co napisałeśtomcio pisze:RobertP, napisałem ogólnie, zamiast 5 mogłem 10 wpisać, chodziło mi o to że różnie z tym jest, ojcu hu*jdaja też gdzieniegdzie poszpachlowali w 94 i do tej pory jeździ kuzynka i nawet nie zdaje sobie sprawy co i gdzie - auto robił fachowiec a nie henio w stodole
dałem także tylko przykład dla szach11 na swoim ciele sprawdzony
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN