Witam. Mój znajomy pompiarz twierdzi że istnieje możliwość przerobienia pompy od silnika 1V - bez podstawiania dawki, na pompę z podstawianą dawkę ?? Robił ktoś takie coś a jeśli tak to jak to sie zachowuje ??
Pozdro 4ALL
Przeróbka pompy z 1V na "pompe z grzybkiem " ???
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Przeróbka pompy z 1V na "pompe z grzybkiem " ???
There's a plan to make all of this rigth...
Velocity & Acceleration - It's my addiction....
Velocity & Acceleration - It's my addiction....
Dobra rada, kup pompe z grzybkiem. Tez miałem 1V a teraz to juz nie wiem jaki symbol mu nadac:) Zwększona dawka i cisnienie w turbo (manual boost controler i wskaźnik turbo), zmodyfikowana troszke pompa-oczywiście ta z grzybkiem(inny trzpień) i intercooler.
Wrażenia niesamowite. Mowie Ci kup sobie pompe. poszukaj a znajdziesz w przystepnej cenie.
Ja za 150 zł. znalazłem.
Pozdro
Wrażenia niesamowite. Mowie Ci kup sobie pompe. poszukaj a znajdziesz w przystepnej cenie.
Ja za 150 zł. znalazłem.
Pozdro
20 years Golf GTI
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
Re: Przeróbka pompy z 1V na "pompe z grzybkiem " ?
robilo juz tak pare osob, ale znam juz 2 przypadki, ze auto nie chcialo schodzic z obrotow po ustawieniu sensownej dawki paliwa... i zawsze zostaje 8mm tloczek w glowiczce. Ta z grzybkiem ma juz 9mmMcMann pisze:Witam. Mój znajomy pompiarz twierdzi że istnieje możliwość przerobienia pompy od silnika 1V - bez podstawiania dawki, na pompę z podstawianą dawkę ?? Robił ktoś takie coś a jeśli tak to jak to sie zachowuje ??
Pozdro 4ALL
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]