Ok miernikiem jeszcze nie robiełem ale jest nowe spostrzeżenie !!
Przyjechałem do domu i tak :
Jak jade to kontrolek średni sie rzazy a jak np stoje na luzie to mocniej :/ (wtedy auto bardziej drzy bo mam chyba coś z poduszką nie tak i leciutko drzy)
Ale przyjechałem na miejsce kontrolka prawie ze świeci wyciągnąłem przekaźnik od świeczek i zgasła potrzepałem nim troche coś tam w środku lekko lata ://////////
Załozyłem i znowu świeci a jak po nim stukałem to przygasała ....
[POLO] Mrugająca kontrolka świec żarowych podczas jazdy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
damcio151, tak właśnie chec zrobić
Juz sie poszukiwania zaczynają przekaźnika a jak problem bedzie dalej to zrobie ze skrzynką Ale przed wszystkim przeczyszcze wszystkie styki wtyczki itd w skrzynce !!:)
Bo świece sie raczej nie grzeją (sprawdziłem miernikiem) no i jakby sie grzały to juz by sie dawno zjarały ;P
Juz sie poszukiwania zaczynają przekaźnika a jak problem bedzie dalej to zrobie ze skrzynką Ale przed wszystkim przeczyszcze wszystkie styki wtyczki itd w skrzynce !!:)
Bo świece sie raczej nie grzeją (sprawdziłem miernikiem) no i jakby sie grzały to juz by sie dawno zjarały ;P
mam nadzieje , że przyczyną tego będzie coś banalnie prostegodamcio151, tak właśnie chec zrobić
powodzenia