Brak śladów włamania! Czy aż tak łatwo otworzyć Golfa II?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- pkirylcz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Usunac temat??
Dlaczego?? Internet jest po to zeby informowac.
Znalazlem na allegro aukcje na ktorej koles sprzedaje kluczyk, jeden kluczyk do otwierania wszystkich samochodow typu Golf I, II, III, Audi(jakies tam) oraz Skoda(jakies tam).
Link jest w temacie na forum Na kazdy temat. Zobaczcie sobie.
To mnie tylko upewnilo, ze MUSZE zalozyc jakies dodatkowe zabezpieczenie.
Dlaczego?? Internet jest po to zeby informowac.
Znalazlem na allegro aukcje na ktorej koles sprzedaje kluczyk, jeden kluczyk do otwierania wszystkich samochodow typu Golf I, II, III, Audi(jakies tam) oraz Skoda(jakies tam).
Link jest w temacie na forum Na kazdy temat. Zobaczcie sobie.
To mnie tylko upewnilo, ze MUSZE zalozyc jakies dodatkowe zabezpieczenie.
Pozdrawiam,
Piotrek
Piotrek
z tym masz racje, kiedys ja swoja wkladke do zamka z tylu 2 godziny czyscilem zeby dzialala normalnie, nawet malym palniczkiem pogrzewalemWRHZ pisze:To ze golfy maja cienke zamki to chyab kazdy wie i bez tego forum, ja np podalem ze wiekszosc tylnych zamkow jest wywalona wiec toraczej przetroga dla wlasicieli zeby cos z tym zrobili sobie dla wlasnego bezpieczenstwa... co do srubekretow gdze wsadzic itp to juz lekka przesada
- Lothar
- Car programmer
- Kontakt:
http://vwgolf.pl/forum/viewtopic.php?t= ... ony+klamki
a tak w ogole to proponuje to
(tylko ze takich oslon nie ma w sprzedaży tylko uzywance, swoja droga ktos moglby to produkowac, w koncu troche tych dwojek jezdzi po Polsce)
a tak w ogole to proponuje to
(tylko ze takich oslon nie ma w sprzedaży tylko uzywance, swoja droga ktos moglby to produkowac, w koncu troche tych dwojek jezdzi po Polsce)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No k.... ludzie, na jakim wy świecie żyjecie. Przecież w Polsce to chleb powszedni, niemieliście z tym nic do czynienia więc nic nie wiecie na ten temat. Wy myślicie że to są rady dla jakiś tam szczeniaków? co drugi 12 latek w całym kraju wie jak otworzyć karzdego golfa I, II, III, a może nawet IV. Zobaczcie w statystyki, 84% zawijanych aut w Polsce to VW i audi, a dlaczego?
Bo są dobre i zaj...... łatwo je otworzyć i odjarać.
I każdy to wie!!!!
Bo są dobre i zaj...... łatwo je otworzyć i odjarać.
I każdy to wie!!!!
only- VW, sprzedam silnik 1.8 komplet
ja nawet dupy radia nie zostawiam a co dopiero o panelu mowicAssassiN pisze:a najlepiej to sobie kupić AC Nie no chłopaki takie texty gdzie wsadzic śróbokręt to przesada Jedyna rada to nie zostawiać niczego na widoku i nie zostawiać panelu w radiu nawet na 3 sek bo jest pewne ze to zwiną
2001-2006 GTI WOLFSBURG EDITION http://www.vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1672
2006- A6 AVANT 2.5 TDI AEL KREMOWA SKÓRA KLIMATRONIC VOLL WYPAS
2006- A6 AVANT 2.5 TDI AEL KREMOWA SKÓRA KLIMATRONIC VOLL WYPAS
w twoim miescie KATO to ja gdzie kolwiek boje sie auto zostawic. a swoja droga jak beda mieli lupnac fure to nic nie pomoze. jakis czas temu kolesiowi zwineli auto z parkingu bez srubokretow itp. podjechali laweta i po krzyku, chlopak nie zdarzyl nawet pooplacac.KATO pisze:ja nawet dupy radia nie zostawiam a co dopiero o panelu mowicAssassiN pisze:a najlepiej to sobie kupić AC Nie no chłopaki takie texty gdzie wsadzic śróbokręt to przesada Jedyna rada to nie zostawiać niczego na widoku i nie zostawiać panelu w radiu nawet na 3 sek bo jest pewne ze to zwiną