Problemy z autem po generalnym remoncie

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

orzelek
Nowicjusz
Nowicjusz

Problemy z autem po generalnym remoncie

Post autor: orzelek » czw sie 16, 2007 18:31

witam jestem posiadaczem golfa III 2.8 vr6 mam problem z ktorym nie moge sie uporac. niedawno zagialem miske olejowa i przytkala ona pompe olejowa i przez to zatarlem panewke i ja obrocilo, dalem auto do mechanika i zrobili mi kompletny remont silnika tzn. wymiana pierscieni,wymiana walu ,planowanie glowicy wymiana panewek wymiana swiec rozrzadu kabli wysokiego napiecia kompletny remont. problem wystapil po naprawie auto np przy redukcji z 4 na 3 zaczyna rzucac robi tzw kangury ) dzieje sie tez tak na innych biegach efekt tak jakby samochod gasl i zapalal od razu nie mam pojecia jaka moze byc przyczyna nadmieniam ze przemieniane i sprawdzane z innego auta bylo :przeplywomierz , wtryski.,pompa paliwa komputer,aparat zaplonowy,cewka zaplonowa, prosze o pomoc z gory dziekuje i pozdrawiam. w razie prosze zostawic swoj numer telefonu oddzwonie
Ostatnio zmieniony czw sie 16, 2007 21:09 przez orzelek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
dziejo
V.I.P.
V.I.P.
Silnik: AFN

Post autor: dziejo » czw sie 16, 2007 18:40

i zrobili mi kompletny remont
masz prawo!!! udaj sie do nich z reklamacja !!!!! bez względnie taka jest procedura niestety a my????? w tej sytuacji co mozemy?????????? dopuki nie uwzględnia reklamacji nie mozna nic sugerowac !
Ostatnio zmieniony czw sie 16, 2007 18:42 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.

orzelek
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: orzelek » pt sie 17, 2007 14:13

problem w tym ze gnoje nie dosc ze naprawiali auto dwa miesiace to nie maja pomyslu co jeszcze moze mu dolegac wiec zabralem auto i pozostaje mi oddac w rece innego znawcy
Ostatnio zmieniony pt sie 17, 2007 14:15 przez orzelek, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”