hehek3fir pisze:a zgadnie ktos jak wymienia sie zarowki w lapmach?
co dziwne narazie nikt się o to nie zapytał
Moderator: G0 Karcio
Lepiej grało powiadasz? niby jak? głośnik musi mieć jakąś skrzynie.Są głośniki do grania "odwrotnie" ale to pewnie nie te.Fox_00 pisze:Dj Darecki napisał/a:
Fox_00, Jak jest sens dawania głośników do góry nogami? POKAZÓWKA?
i żeby ładniej wyglądało i żeby lepiej grało
Nie watpie, ze dla Ciebie bardzo dobrze, ale chodzi mi o prawdziwa oceneTOM - K-Jetronic pisze:Gra to bardzo dobrze sam słyszałem, z tego co mi wiadomo wszystko było profesjonalnie zrobione i obliczone.Goofi pisze:Fajny Demo Car, tylko pewnie za dobrze to nie gra
dokładnie taktauka pisze:k3fir napisał/a:
a zgadnie ktos jak wymienia sie zarowki w lapmach?
Wykeca sie głośniczek i grzebiesz w lampach
[ Dodano: Sro Sie 15, 2007 18:46 ]
Fox_00, A tak przy okzazji ściągnąłeś z tylnej szyby to co miałeś ściągnąć :>
może uzasadnisz dlaczego stwierdziłeś że to nie są te ?Dj Darecki pisze:Są głośniki do grania "odwrotnie" ale to pewnie nie te.
pewnie że było liczone ;]Dj Darecki pisze:Jeżeli to ma być do dB to szkoda marnować prądu na takie cuda lepiej porządnie zasilić głośniki które siedzą w odpowiednio obliczonych skrzyniach
( ciekawe czy tu było coś liczone )
o to się nie martw ...Goofi pisze:Fajny Demo Car, tylko pewnie za dobrze to nie gra
tego bym nie powiedziałGoofi pisze:Nie znam modelu tych glosnikow Pioneera, ale Pioneer nie jest znany z robienia dobrych glosnikow
Bo jak masz 4 takie same głośniki to na pewno nie mogą być dobre do skrzyni i do góry "nogami "Fox_00 pisze:Dj Darecki napisał/a:
Są głośniki do grania "odwrotnie" ale to pewnie nie te.
może uzasadnisz dlaczego stwierdziłeś że to nie są te ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości