Fotorelacja,Fotoinspiracja,Fotoporada jak kto woli
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
podziwiam cię za zapał i wogóle! oby tak dalej!
Ostatnio zmieniony śr sie 15, 2007 10:23 przez ZMIENNIK1313, łącznie zmieniany 1 raz.
nigdy nie mów nigdy:)
- tomciogar
- Mały gagatek
- Kontakt:
witamTajny pisze:a ja mam pytanie jak autor wcisnoł tego wzmaka pod siedzenie? nic tam nie przeszkadza ?
ten wzmak jest dosc maly i pod siedzeniem pasażera miesci się spokojnie. jedyne co musialem zdemontowac to ten tunel ktorym wylatuje powietrze z wentylatora jezeli ustawimy chłodzenie na nogi. generalnie przed zakupem tego modelu wyciąłem sobie taką figurę ze steropianu o takich wlasnie wymiarach jak wzmak(wymiary masz praktycznie w każdym sklepie internetowym) i próbowałem go gdzieś fajnie schować aby nie był widoczny. regulacja fotela na pewno nie przeszkadza
pozdrawiam
Witaj podziwiam za tak szczegółową fotoporade.
Mam tez pytanie czy jestes w stanie mi powiedziec jaka by była różnica miedzy wooferami Phonocar Titanium montowanymi prosto w drzwi a montowanymi na Dystanse MDF bez wygłuszenia i czy sam głośnik nie bedzie haczył o szybe po opuszczeniu jak sie cofnie troche na mdfie.
aha i nagraj filmik jeszcze raz ale w dzien zeby lepiej było widac bo za mało swiatła jest.pozdro
Mam tez pytanie czy jestes w stanie mi powiedziec jaka by była różnica miedzy wooferami Phonocar Titanium montowanymi prosto w drzwi a montowanymi na Dystanse MDF bez wygłuszenia i czy sam głośnik nie bedzie haczył o szybe po opuszczeniu jak sie cofnie troche na mdfie.
aha i nagraj filmik jeszcze raz ale w dzien zeby lepiej było widac bo za mało swiatła jest.pozdro
Wydechy do każdego auta robione na zamówienie - profesjonalne podejście MTG (Płock)
Wyciąganie wgnieceń bez lakierowania (Płock)
VW Golf MK3-> Audi A3-> VW Touareg
Wyciąganie wgnieceń bez lakierowania (Płock)
VW Golf MK3-> Audi A3-> VW Touareg
- harrygo1
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Do razu słychać różnice głośnik po zamocowaniu dystansy do blachy gra już dynamiczniej jednak słychać rygle i falującą folię dopiero po zakryciu otworów montażowych i wygłuszeniu drzwi jest okinterno pisze: różnica miedzy wooferami Phonocar Titanium montowanymi prosto w drzwi a montowanymi na Dystanse MDF bez wygłuszenia i czy sam głośnik nie bedzie haczył o szybe po opuszczeniu jak sie cofnie troche na mdfie.
- obrzyn1986
- Mały gagatek
- Kontakt:
- tomciogar
- Mały gagatek
- Kontakt:
witam
taśmę dekarską kupisz w każdym markecie budowlanym, ja kupiłem w platformie bo tam znalazłem najtaniej a szukałem w każdym markecie. są różne długości tej taśmy więc dokładnie się zastanów(kup tyle co ja to napewno starczy). paste głuszącą i blachogum kupiłem w sklepie motoryzacyjnym u mnie w mieście ale można też kupić na allegro
taśma nazywa się SOUDAL(chyba tak to się piszę) blachogum to blachogum:) a pasta to jakiś noname
pozdrawiam
Tomek
taśmę dekarską kupisz w każdym markecie budowlanym, ja kupiłem w platformie bo tam znalazłem najtaniej a szukałem w każdym markecie. są różne długości tej taśmy więc dokładnie się zastanów(kup tyle co ja to napewno starczy). paste głuszącą i blachogum kupiłem w sklepie motoryzacyjnym u mnie w mieście ale można też kupić na allegro
taśma nazywa się SOUDAL(chyba tak to się piszę) blachogum to blachogum:) a pasta to jakiś noname
pozdrawiam
Tomek
Ostatnio zmieniony czw wrz 06, 2007 10:30 przez tomciogar, łącznie zmieniany 1 raz.
- obrzyn1986
- Mały gagatek
- Kontakt:
- tomciogar
- Mały gagatek
- Kontakt:
najbardziej "pachnie" pasta głusząca.jak wysmarowałem boczek to z tydzień wietrzał w garażu. reszty nie czuć a właśnie przeżyłem lato a auto czasami na słoneczku stało. gdybym wygłuszał jeszcze raz to z pasty raczej bym zrezygnował(a efekt zostałby raczej ten sam)obrzyn1986 pisze:Mam jeszcze jedno pytanko czy ta chemia nie wytwaza czasem przykrego zapachu??
pozdrawiam
- obrzyn1986
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Ostrry
- Panzerwagen fahrer
- Kontakt:
no nieźle Ci to wyszło, ale jak już ktoś pisał wzmacniacz ten jest dziwny i nie lubi napędzać przodu, poza tym, 2 wzmacniacze jakie montowałem tej firmy wyblakły od ciepła. No i taśma dekarska Soundal nie jest najtrafniejsza, z doświadczenia wiem że po sezonie potrafi się odkleić, TYTAN znacznie lepiej sie spisuje Pamiętaj, apetyt rośnie w miarę jedzenia
PANZERWAGEN FAHERE
WWW.DREAMCARAUDIO.COM <--Takie małe ale pomocne :)
http://vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1572
WWW.DREAMCARAUDIO.COM <--Takie małe ale pomocne :)
http://vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1572
- tomciogar
- Mały gagatek
- Kontakt:
witamobrzyn1986 pisze:Z tych glosniczkow Powerbass co zamontowales mozna wycisnać spory bas??
można:) oczywiście nie można tego porownać do suba ale jak dla mnie na początek wystarcza
wiem:) juz pisałem o kolejnych planach, miałem suba nie montować ale już intensywnie o tym myślę(czyli zbieram kase)Ostrry pisze:Pamiętaj, apetyt rośnie w miarę jedzenia