Filtry firmy "HART"
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Filtry firmy "HART"
Uszanowanie dla Wszystkich na forum !
Mam pytanie co sądzicie o filtrach firmy Hart? Ostatnio przeglądałem je na allegro i są w atrakcyjnych cenach ale wolę przed zakupem się o nie zapytać - może to jakieś badziewie. Wiem że temat filtrów tej firmy był poruszany na forum ale dawno i bez jednoznacznych wniosków. Może od tego czasu ktoś zdobył już doświadczenie z autopsji. Pozdrawiam i z góry dzięki!
Mam pytanie co sądzicie o filtrach firmy Hart? Ostatnio przeglądałem je na allegro i są w atrakcyjnych cenach ale wolę przed zakupem się o nie zapytać - może to jakieś badziewie. Wiem że temat filtrów tej firmy był poruszany na forum ale dawno i bez jednoznacznych wniosków. Może od tego czasu ktoś zdobył już doświadczenie z autopsji. Pozdrawiam i z góry dzięki!
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Nie znam tej firmy, ja kupuje tylko Knecht.
Gitner
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
HART to hurtownia części. i pewnie dla nich robią jakieś firmy. jakość pewnie nie jest najgorsza, ale rewelacji nie bedzie
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
No właśnie, firma mało znana i podobno wkładają pod swoją markę filtry z Sędziszewa. do tej pory uzywalem Filtrona ale na forum nie cieszą się one dobrą opinią, głównie filtr paliwa (numer z pęcherzykami opwietrza, tez to mam). Nie chcę kupić jakiegoś wynalazku więc pewnie pozostaje tylko Knecht lub Bosch???
numer z pęcherzykami w boschu też występuje. ja osobiście używam knechta i nie miałem nigdy problemów
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
- gtibodek
- szybki i wściekły
- Kontakt:
Gebi pisze:Uszanowanie dla Wszystkich na forum !
daj se spokój z brendowanymi arykułami a HART to jest hurtownia z opola i filtry robi pewnie jakiś maly człowiek . Filtry nie są drogie i nie kupuje się na allegro takich rzeczy w sklepie kup sobie filtry MANN- polecam
Nisko,szeroko na bogato wiec zjedź mi z drogi szmato
- gtibodek
- szybki i wściekły
- Kontakt:
dokładnie o tym piszę kolego filtry z za urala to lipadaszczyk pisze:cześć !! sam kupiłem 3 miesiące temu filtr powietrza HART i odradzam !!! zaczął mi więcej palić ok 0,5-0,6 litra !!! dobrze że się szybko zreflektowałem !! wymieniłem na firmowy i wróciło do normy. Jak go wsadzałem to widziałem że ten materiał jakiś lipny na ten filtr !!!
Nisko,szeroko na bogato wiec zjedź mi z drogi szmato
Dzięki za zainteresowanie tematem i cenne uwagi
Faktycznie niema sensu pchać się w jakąś podróbę tym bardziej jeżeli może się to odbić na spalaniu czy osiągach auta. W czwartek maszeruje do sklepu i zarzucam sobie zestawik Knechta.
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
Faktycznie niema sensu pchać się w jakąś podróbę tym bardziej jeżeli może się to odbić na spalaniu czy osiągach auta. W czwartek maszeruje do sklepu i zarzucam sobie zestawik Knechta.
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt sie 14, 2007 14:32 przez Gebi, łącznie zmieniany 1 raz.