Witam
Mam opcję aby wymienic dotychczasowe fotelke na kubełkowe. Dodam ze moje stare sa jeszzcze w dobrym stanie i tez maja takie jakby zakonczenia na bokach ze tak powiem pół-kubełki. Kumpelk ma kubełki te z prawdziwego zdarzenia.
Moje pytanie czy kubełki są lepsze od tych moich. A najlepeij to prosiłbym bym Was o podanie wad i zalet foteli kubełkowych.
Dzieki
Czy warto wymienić fotele na kubełkowe??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Maćkooo
- Forumowy spamer :)
Czy warto wymienić fotele na kubełkowe??
Pomagają Tobie , pomagaj innym - pisz jak rozwiązałeś swój problem.
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related
Kubełkowe tzn take tunningowe typu sparco czy oryginalne recaro od GTI?
Ja miałem półkubełki w swoim mk2 i naprwno były o wiele lepsze od zwykłych - jedyną wadą było to, że można było się zaje*** w bok fotela wsiadając.
Z kubełkami pełnymi jest też fajnie, ale raczej nie do codziennej jazdy - bo są twarde i bardzo mocno cie trzymają.
A pasy przy pełnych jakie mial bys miec? 4 pkt czy zwykłe?
Ja miałem półkubełki w swoim mk2 i naprwno były o wiele lepsze od zwykłych - jedyną wadą było to, że można było się zaje*** w bok fotela wsiadając.
Z kubełkami pełnymi jest też fajnie, ale raczej nie do codziennej jazdy - bo są twarde i bardzo mocno cie trzymają.
A pasy przy pełnych jakie mial bys miec? 4 pkt czy zwykłe?
- gtibodek
- szybki i wściekły
- Kontakt:
kolego ja polecam zobacz sobie na moje jakie mam są zajebi... naprawdę. Chyba,że chcesz typowo sportowe - odradzam źle się siada i wysiada i kręgosłupek boli. PozdrawiamMaćkooo pisze:Heh nie znam się na tyle żeby określic jakie to kubełki ale są dość głebokie tzn te boczki są wysokie.
Nisko,szeroko na bogato wiec zjedź mi z drogi szmato