witam mam problem z jedną felgą ... mianowicie posiadam felgi ATS Cup...
i zauważyłem że w jednej feldze mam większy rant niż w pozostałych trzech... tzn na tej jednej feldze mam rant 64mm a na pozostałych trzech 53mm i nie wiem co mam teraz zrobić czy można tak jeździć czy należało by to wymienić....
za duży rant na jedej feldze
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
za duży rant na jedej feldze
Ostatnio zmieniony pn sie 13, 2007 19:55 przez Merffik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ma gadane
-
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Ma gadane
w takim razie dlaczego nic sie nie dzieje jak ktoś jeżdzi na dojazdówceZMIENNIK1313 pisze:hmm a od tego nie bedzie problemów z piastą i np. nie rozsypię sie łożyszko w kole czy nawet coś nie stanie się z półośką
byłoby mozna zmierzyć odległość miedzy piastą a rantem zewnętrznym koła czy jest duża różnica
- Paweł Marek
- V.I.P.
jeśli chodzi o miejsce felgi to jest na tyle tak mi się wydaje że będzie bezpieczniej
Paweł Marek, a o rant to chodziło mi o to:
i tu jest 64 mm a reszta ma 53mm no cóż z tego co mówicie to wychodzi na to że nie zostaje mi nic innego jak sie nie przejmować i jęździć tak dalej.. dzięki za rade i pozdrawiam
Paweł Marek, a o rant to chodziło mi o to:
i tu jest 64 mm a reszta ma 53mm no cóż z tego co mówicie to wychodzi na to że nie zostaje mi nic innego jak sie nie przejmować i jęździć tak dalej.. dzięki za rade i pozdrawiam