Jak sie to robi nauczyłem się w serwisie za grubą kasę
Jeżeli możecie to pomóżcie
Pozdrawiam
Tsn22
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mi wymiana 2 lamp z tylu w MK3 zajela max 10min. A mysle ze w MK4 nie jest to bardziej skomplikowane. Potrzebny byl tylko kluczyk ale rozmiaru nie pamietamtsn22 pisze:Jak wymienić klosz lewej tylnej lampy w golfie IV ?Proszę o odpowiedź jeżeli znacie knify jakie należy zastosować żeby wymienić tylną lampę .Czeka mnie to w najbliższym czasie ,jeśli sobie nie poradzę to znów serwis ,godziny czekania i kupa szmalu do zapłacenia .Ostatnio chciałem wymienić żaróweczkę oświetlającą przełączniki nawiewu .
Pozdrawiam
Tsn22
ostatnio przykrecalem lampetsn22 pisze:Jak wymienić klosz lewej tylnej lampy w golfie IV ?Proszę o odpowiedź jeżeli znacie knify jakie należy zastosować żeby wymienić tylną lampę .Czeka mnie to w najbliższym czasie ,jeśli sobie nie poradzę to znów serwis ,godziny czekania i kupa szmalu do zapłacenia .Ostatnio chciałem wymienić żaróweczkę oświetlającą przełączniki nawiewu .
Pozdrawiam
Tsn22
http://vw2.info/vwforum/porady/wymiana.htmltsn22 pisze:Ostatnio chciałem wymienić żaróweczkę oświetlającą przełączniki nawiewu .
Jak sie to robi nauczyłem się w serwisie za grubą kasę![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 55 gości