Gdzie na VAG w okolicach Katowic / Krakowa

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Nodle
Mały gagatek
Mały gagatek

Gdzie na VAG w okolicach Katowic / Krakowa

Post autor: Nodle » wt lip 31, 2007 21:39

Witam :) gdzie można udać się na VAG'a w okolicy Trzebinii, Oświęcimia, Katowic, Krakowa (kolejność nieprzypadkowa ;) ) - pytam bo większość mechaników w moim mieście (Libiąż) to starsze dziadki... bez obrazy oczywiście bo w wielu dziedzinach to niezłe spece, ale na elektronice, komputerach etc sie nie znają :(

ps. i ile kosztuje takie badanie?

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » wt lip 31, 2007 22:05

Podjedź sobie do Krzyszkowic. Motyka. Szyldy są na zakopiance

[ Dodano: Wto Lip 31, 2007 10:06 pm ]
w warsztacie to zwykle sporo chcą, jakieś 90 zeta nawet, lepiej znajdź kogoś co ma VAGdo własnegoużytku i za piwko

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

raf1al
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Re: Gdzie na VAG w okolicach Katowic / Krakowa

Post autor: raf1al » wt lip 31, 2007 22:39

Nodle pisze:Witam :) gdzie można udać się na VAG'a w okolicy Trzebinii, Oświęcimia, Katowic, Krakowa (kolejność nieprzypadkowa ;) ) - pytam bo większość mechaników w moim mieście (Libiąż) to starsze dziadki... bez obrazy oczywiście bo w wielu dziedzinach to niezłe spece, ale na elektronice, komputerach etc sie nie znają :(

ps. i ile kosztuje takie badanie?

Kraków-Swoszowice 124(koło wulkanizatora) tez tam kompa maja! a i pewnie niedrogo może być :)
Ostatnio zmieniony wt lip 31, 2007 22:41 przez raf1al, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
stanislawski
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: stanislawski » śr sie 01, 2007 08:28

Ja sobie kupiłem i zniknął problem z obsługą, to już nie kosztuje tyle co parę lat temu.
http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=5&prodid=31
W Krakowie na ul. Dębowskiego 23 tel.(012)257-10-16

Miłego dnia
Jerzy - Kraków

Nodle
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: Nodle » śr sie 01, 2007 21:44

stanislawski pisze:Ja sobie kupiłem i zniknął problem z obsługą, to już nie kosztuje tyle co parę lat temu.
http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=5&prodid=31
Hm... faktycznie 70zł to mało, chyba się skusze.. ten interfejs jest na COMa a nie mam tego portu w laptopie, ale właśnie znalazłem w podobnej cenie na USB :) tylko skąd wziąć program? bo z tego co pamiętam oryginał kosztuje kupe $$$ - jest jakaś alternatywa, albo w ramach testu wersja mniej ciągnąca za portfel?

Rozumiem, ze do tego interfejsu wystarczy program na kompa i wszystko będzie śmigać?

adisb pisze:Witam, Jaworzno pasuje? :bajer:
Właściwie to bliziutko, pracuje w Jaworznie więc jestem tam codziennie :D ...musimy sie zgadać na VAGa jesli nie skombinuję tego interfejsu :food:
Ostatnio zmieniony śr sie 01, 2007 21:51 przez Nodle, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”