Zestaw głośników Kenwood KFC-P507
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Zestaw głośników Kenwood KFC-P507
Witam.Poczytałem troszeczkę na forum tutaj na temat głośników z przodu w MK2,ale nie doszukałem się nic na temat firmy Kenwood? Wspominacie tylko o jakichś Hertz, Sinuslive,JBL i różne tego typu.Moje pytanie brzmi w zasadzie co sądzicie o takim zestawie:
Kenwood KFC-P507
Proszę wypowiedzcie się na ten temat gdyż zamierzam właśnie kupić sobie jakieś głośniczki do przodu.
Kenwood KFC-P507
Proszę wypowiedzcie się na ten temat gdyż zamierzam właśnie kupić sobie jakieś głośniczki do przodu.
-
- Forum Master
- Kontakt:
Mam zamiar założyć ten zestaw w drzwiach z przodu,a wysokotowe w słupkach u góry. Paneli coprawda jeszcze nie mam ale myślę o tych z tego sklepu POWE za 55zł.Z tyłu w bagażniku mam wzmacniacz i dwa subwoofery na głośnikach właśnie KENWOOD i naprawdę basu mam aż za dużo a średnich i wysokich wogóle. Do tej pory miałem włożone w przednie drzwi takie głośniczki 13cm dwudrożne,ale cosik zaczynają charczeć i w końcu muszę to zmienić.
Napiszcie może czy warto kupić te panele:
PANELE MDF GOLF 2
Napiszcie może czy warto kupić te panele:
PANELE MDF GOLF 2
-
- Forum Master
- Kontakt:
Warto kupić, ale nie warto inwestować w głośniki, które później zamontujesz w oryginalnych miejscach w Mk2. Ale skoro planujesz zakup paneli to OK
Ostatnio zmieniony śr sie 01, 2007 16:57 przez Slavwek.ie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
- Kontakt: