dziwnie pali na benzynie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
dziwnie pali na benzynie
witam. mam problem z wolnymi obrotam na benzynie.silnik chodzi jakby na 3 gary i ponadto kopci na czarno i ciezko wbic go na wyzsze obr. na gazie jest lepiej (instalacja od 3 tygodni) ale strasznie wolno spada z wyzszych obr 2000 na ok1000. dodam ze problemy z pb zaczynaly sie juz przed gazem. pomozcie,moze ktos wie co to moze byc
Tylko VW...
- Golfiarz217
- Ma gadane
- Kontakt:
jaki masz silnik u siebie w golfie??
Ostatnio zmieniony pn lip 30, 2007 21:14 przez hormon, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]:: VW Golf II, VW Golf III, VW Touran, VW Passat B5 Kombi (nadal jest), VW T-ROC, Škoda Kodiaq Sportline -Aktualnie :hmm:[/b] :banghead:
sprawdz niebieski czujnik temperatury ja mialem to samo u mnie co sie okazujer ten czujnik stgeruje takze katem wtrysku i czyms tam jeszcze koszt w bytomiu ok 65zl orginal
[b]:: VW Golf II, VW Golf III, VW Touran, VW Passat B5 Kombi (nadal jest), VW T-ROC, Škoda Kodiaq Sportline -Aktualnie :hmm:[/b] :banghead:
jutro bede go sprawdzal.dziekihormon pisze:sprawdz niebieski czujnik temperatury ja mialem to samo u mnie co sie okazujer ten czujnik stgeruje takze katem wtrysku i czyms tam jeszcze koszt w bytomiu ok 65zl orginal
[ Dodano: 03 Sie 2007 22:21 ]
hormon to bylo raczej to... zalozylem go,odlaczylem aku na pol godziny i narazie jest ok.mam nadzieje ze nie tylko narazie. PODZIEKOWKA jeszcze raz!
Tylko VW...