1Z za szybko sie grzeje...?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
1Z za szybko sie grzeje...?
panowie,
czy to normalne zeby temperatura na wskazniku od momentu zapalenia auta w ciagu 2 min podskoczyla do 60 stopni?? po przejechaniu raptem niecalych 2 km mam 90stopni. co jest grane?
czy to normalne zeby temperatura na wskazniku od momentu zapalenia auta w ciagu 2 min podskoczyla do 60 stopni?? po przejechaniu raptem niecalych 2 km mam 90stopni. co jest grane?
Nie ma tego dobrego, co by na zle nie wyszlo...
Pan instruktor nauki jazdy :bigok:
nie przejmuj się tym , jeżeli silnik trzyma 90 st , to jest dobrze 

Ostatnio zmieniony ndz lip 29, 2007 22:56 przez damcio151, łącznie zmieniany 1 raz.
damcio151, naczelny udzielajacy zawsze odpowiedzi
hehe, ja wiem ze to dobrze ale bardzo ale to bardzo mnie to dziwi, zwlaszcza ze do dzis jak jezdzilem do roboty 8 km to gdzies w polowie dopiero osiagal 90stopni...
baaaaaaaardzo dziwne....

hehe, ja wiem ze to dobrze ale bardzo ale to bardzo mnie to dziwi, zwlaszcza ze do dzis jak jezdzilem do roboty 8 km to gdzies w polowie dopiero osiagal 90stopni...
baaaaaaaardzo dziwne....
Nie ma tego dobrego, co by na zle nie wyszlo...
olek256 pisze:damcio151, naczelny udzielajacy zawsze odpowiedzi![]()

może i dziwne , ale nie ma mrozu , jest powyżej 20 st. na zewnątrz i silnik się szybko nagrzewaolek256 pisze:hehe, ja wiem ze to dobrze ale bardzo ale to bardzo mnie to dziwi, zwlaszcza ze do dzis jak jezdzilem do roboty 8 km to gdzies w polowie dopiero osiagal 90stopni...
baaaaaaaardzo dziwne....