nie wkreca sie do konca!!!!???
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
nie wkreca sie do konca!!!!???
mam golfa II gti KR , oryginalnie powinien sie krecic do 7500 obr. a wkreca sie do 7000 obr.
mam rozwiercona glowice, zmienione walki i kolektor portki.
kolega mial 2 lata temu takiego samego po tych samych przerobkach i krecil mu sie prawie 8000!!! jesli ktos posiada golfa ktory kreci sie 7,5 tys prosze o przeslanie numerow modulu ktory znajduje sie na podszybiu po stronie pasazera.pozdro
pomozcie
mam rozwiercona glowice, zmienione walki i kolektor portki.
kolega mial 2 lata temu takiego samego po tych samych przerobkach i krecil mu sie prawie 8000!!! jesli ktos posiada golfa ktory kreci sie 7,5 tys prosze o przeslanie numerow modulu ktory znajduje sie na podszybiu po stronie pasazera.pozdro
pomozcie
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
AMEN jak kreci sie na serii powyzej 7200 to obrotek fiksuje koledze...andrew19_86 pisze:o ile mnie pamięć nie myli dokładnie taki sam temat był założony tu na początku wakacji
po 1.odcinka jest przy ok 7200obr...
po 2.komp Ci odcinke robi i bez jego modyfikacji nie przesuniesz odcięcia...
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
tom przeciez wyjasnilem po co w moim poscie, pozatym na serii tak jak zreszta napisales nie ma to sensu.
Ostatnio zmieniony ndz lip 29, 2007 21:46 przez [QT]Devil, łącznie zmieniany 1 raz.
- barteKKK03
- V.I.P.
jak czytam posty tego typu to własnie takie mam czasem wrażenie.... ale to chyba przez to że forumowicze się dziwią że same pozajeżdzane silniki na allegro...przecież chyba nie zażyna go cały czas do odcięcia
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
czasami zmiana biegu i krecenie z nizszych obrotow to strata czasu. pamietaj tez dj ze na kolach asz moment silnika pomnozony przez przelozenie glowne i przelozenia na kazdym biegu i nierzadko sie okazuje ze krecac ponad moc maxymalna na kolach masz wiekszy moment niz jakbys zmienil bieg wpunkcie maxymalnej mocy i probowal ciagnac najwiekszym momentem silnika.djtom pisze:jak czytam posty tego typu to własnie takie mam czasem wrażenie.... ale to chyba przez to że forumowicze się dziwią że same pozajeżdzane silniki na allegro...przecież chyba nie zażyna go cały czas do odcięcia
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT