Potrzebna informacja o silniku EX
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- MruCay
- Mały gagatek
- Kontakt:
Potrzebna informacja o silniku EX
Czy ktos orientuje sie jakie skrzynie byly montowane do silnika EX??
- MruCay
- Mały gagatek
- Kontakt:
Spoko, wielka dziekowka
Troche zle sformuowalem pytanie. Nie orientujesz sie czy to byly 5-ki czy 4-ki. Bo mam takowy silnik w ledwo co kupionym mk1. Poprzedni wlasciciel powiedzial Mi, ze tam jest 5-ka, ale 5-tego biegu nie ma, bo cos tam. Nawet nie czuje miejsca na 5-ke jak ruszam lewarkiem. chcialbym wiedziec, czy mam 5-ke, czy tez 4-ke. bede wdzieczny za pomoc
Troche zle sformuowalem pytanie. Nie orientujesz sie czy to byly 5-ki czy 4-ki. Bo mam takowy silnik w ledwo co kupionym mk1. Poprzedni wlasciciel powiedzial Mi, ze tam jest 5-ka, ale 5-tego biegu nie ma, bo cos tam. Nawet nie czuje miejsca na 5-ke jak ruszam lewarkiem. chcialbym wiedziec, czy mam 5-ke, czy tez 4-ke. bede wdzieczny za pomoc
WOLNOŚĆ = WEBER
vw-oldschool.pl
vw-oldschool.pl
- MruCay
- Mały gagatek
- Kontakt:
Fachura:d Tak myslalem, ze kanal nie bedzie mi potrzebny. Ja przywyklem do wslizgiwania sie pod auta Lece zobaczyc.
[ Dodano: 29 Lip 2007 14:22 ]
Ja mam 2 skrzynie biegow. Ta ktora jest zainstalowana ma w miejscu zaznaczonym czerwonym kolkiem takie cos: FF10023; druga skrzynia, ktora lezy w bagazniku: GC11053..
Teraz to juz w ogole jestem w totalnej rozterce co ja mam pod maska
[ Dodano: 29 Lip 2007 14:22 ]
Ja mam 2 skrzynie biegow. Ta ktora jest zainstalowana ma w miejscu zaznaczonym czerwonym kolkiem takie cos: FF10023; druga skrzynia, ktora lezy w bagazniku: GC11053..
Teraz to juz w ogole jestem w totalnej rozterce co ja mam pod maska
WOLNOŚĆ = WEBER
vw-oldschool.pl
vw-oldschool.pl