dopiero we wrzesniu bo za granica siedze ale fajnie bedzie bo zrobimy malego spota w lesznie ladnie prezentuje sie z tym kremowym dachem naprwade a co do silnika to moze wsadz mu jakiegos KR'a albo AAA ? pozdromichuleszno pisze:a my sie gdzies umówimy.
Mk 1 cabrio: Foto relacja z odrodzenia:) CDN...
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Nie ma problemu. Co do silnika to myslałem nad jakąś zmianą, ale musiałbym mieć kompletnego dawcę, ponieważ ja mam gaźnik. Chciałbym zmontować auto tym tyg żeby juz wyjechać, więc jakiś ewentualny, poważniejszy swap odkładam na poźniej . Dlatego póki co szukam motorka takiego jak miałem, 1.6 lub 1.8 ale gaźnikowego.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
W końcu zebrałem siły, chęci i czas zeby zakończyć moją relację
poniżej są fotki efektu końcowego, jak pojawi się słońce wrzucę jeszcze parę zdjęc jak autko prezentuje się w promieniach tylko muszę popracować nad ich jakością bo chyba mój aparat się kończy
W tym sezonie juz raczej juz nic nie bede grzebał, jednak w planach mam przede wszystkim glebe i niższe opony.
poniżej są fotki efektu końcowego, jak pojawi się słońce wrzucę jeszcze parę zdjęc jak autko prezentuje się w promieniach tylko muszę popracować nad ich jakością bo chyba mój aparat się kończy
W tym sezonie juz raczej juz nic nie bede grzebał, jednak w planach mam przede wszystkim glebe i niższe opony.