jak podłączyć licznik??/
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jak podłączyć licznik??/
witam mam problem, prubowałem podłączyć licznik od 1,8 z obrotkiem , do golfa 2 1,6 be z obrotomierza , byłem pewien ze instalacja jest uniwersalna ,a tu zonk , na orginalnym z zegarkiem ,mam jedno gniazdi i zupełnie inne niż w liczniku od 1,8 , da sie to jakoś podłączyć, możę gdzieś są inne wtyczki, tylko ich nie widziałem , pomocy!!!!!!
- Lukasz_mk2
- Forum Master

emino pisze:witam mam problem, prubowałem podłączyć licznik od 1,8 z obrotkiem , do golfa 2 1,6 be z obrotomierza , byłem pewien ze instalacja jest uniwersalna ,a tu zonk , na orginalnym z zegarkiem ,mam jedno gniazdi i zupełnie inne niż w liczniku od 1,8 , da sie to jakoś podłączyć, możę gdzieś są inne wtyczki, tylko ich nie widziałem , pomocy!!!!!!
jezeli dobrze zrozumialem to Twoja instalacja i zegar ma jedna wtyczke a nowe zegary dwie. Czyli kupiles zegary od straszej wersji mk2. Bo do 1989 byly na dwie wtyczki. Lepiej wymien te zegary na takie z jedna wtyczka, bo z przerabianiem bedzie troche zabawy, wg mnie bez sensownej i jeszcze mozna cos zepsuc