Climatronic w MKIV
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- bojar
- Ma gadane
- Kontakt:
Climatronic w MKIV
Witam i proszę o pomoc!
W moim golfie IV nie działa klima:
- ciepło bardzo dobrze daje, tylko w upalne dni wcale nie daje zimna!
Ustawiam 19st i cały czas wieje ciepłe powietrze.
Chyba muszę ją napełnić, czy sprawdzić czy działa, nie wiem,a kiedyś ktoś radził mi, żebym wymienił, lub wyczyścił jakieś filtry- może wiecie gdzie one się znajdują- jak mam je wymienić, albo wyczyścić???
Bardzo proszę o pomoc !
Pozdrawiam wszystkich
W moim golfie IV nie działa klima:
- ciepło bardzo dobrze daje, tylko w upalne dni wcale nie daje zimna!
Ustawiam 19st i cały czas wieje ciepłe powietrze.
Chyba muszę ją napełnić, czy sprawdzić czy działa, nie wiem,a kiedyś ktoś radził mi, żebym wymienił, lub wyczyścił jakieś filtry- może wiecie gdzie one się znajdują- jak mam je wymienić, albo wyczyścić???
Bardzo proszę o pomoc !
Pozdrawiam wszystkich
Dobra rada nie zabieraj sie za klime sam filtr sie wymienia jak smierdzi w kabinie powietrze, proponuje podjechac do warsztatu gdzie zajmują sie klimą do tego potrzebny jest sprzet nalezy ją odgrzybić wymienic czynnik chłodzący samodielne grzebanie moze skonczyc sie awaria sprezarki i koszami a teraz przed sezonem sa promocje takich usług juz za 100 zł zrobią wszystko z twoją klimą mozliwe nawet ze masz walniety czujnik temperatury silnika i klima nie bedzie działała wtedy wykaze to diagnostyka elelktoniczna -
MORE POWER
wiesz może gdzie w Bydgoszczy robią przeglądy klimatyzacjicobra333 pisze:Dobra rada nie zabieraj sie za klime sam filtr sie wymienia jak smierdzi w kabinie powietrze, proponuje podjechac do warsztatu gdzie zajmują sie klimą do tego potrzebny jest sprzet nalezy ją odgrzybić wymienic czynnik chłodzący samodielne grzebanie moze skonczyc sie awaria sprezarki i koszami a teraz przed sezonem sa promocje takich usług juz za 100 zł zrobią wszystko z twoją klimą mozliwe nawet ze masz walniety czujnik temperatury silnika i klima nie bedzie działała wtedy wykaze to diagnostyka elelktoniczna -