Jak dostać się do nawiewu?

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
danynx
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Jak dostać się do nawiewu?

Post autor: danynx » czw lip 26, 2007 11:44

pękła mi kratka nawiewu szyby (ta zamontowana na desce w podszybiu). kawałek kratki wpadł do środka w kanał wentylacyjny. Zablokował klapke nawiewu która kieruje nawiew na twarz kierowcy i pasażera. Jak ją z tamtąd wyciągnąć. jak tam się dostać??

Awatar użytkownika
pszczyna
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

Re: Jak dostać się do nawiewu?

Post autor: pszczyna » czw lip 26, 2007 14:19

danynx pisze:pękła mi kratka nawiewu szyby (ta zamontowana na desce w podszybiu). kawałek kratki wpadł do środka w kanał wentylacyjny. Zablokował klapke nawiewu która kieruje nawiew na twarz kierowcy i pasażera. Jak ją z tamtąd wyciągnąć. jak tam się dostać??
Bardzo ciekawe prubowałeś ją wyciągnąć lecz ona jest klejona na dwóch kołkach w takiej sytuacji tzw tylko giętka spirala do wyciągania drobnych żeczy chyba ze wolisz rozbiórkę całego nawiewu , sprubuj jeszcze z przodu kratek podwazając je z boku a potem wykręć śrubę i wyjdzie cały nawiew

Awatar użytkownika
danynx
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Re: Jak dostać się do nawiewu?

Post autor: danynx » czw lip 26, 2007 14:25

pszczyna pisze:
danynx pisze:pękła mi kratka nawiewu szyby (ta zamontowana na desce w podszybiu). kawałek kratki wpadł do środka w kanał wentylacyjny. Zablokował klapke nawiewu która kieruje nawiew na twarz kierowcy i pasażera. Jak ją z tamtąd wyciągnąć. jak tam się dostać??
Bardzo ciekawe prubowałeś ją wyciągnąć lecz ona jest klejona na dwóch kołkach w takiej sytuacji tzw tylko giętka spirala do wyciągania drobnych żeczy chyba ze wolisz rozbiórkę całego nawiewu , sprubuj jeszcze z przodu kratek podwazając je z boku a potem wykręć śrubę i wyjdzie cały nawiew
w którym miejscu jest klapka sterująca nawiewem na twarz ?

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”