Jak dostać się do nawiewu?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak dostać się do nawiewu?
pękła mi kratka nawiewu szyby (ta zamontowana na desce w podszybiu). kawałek kratki wpadł do środka w kanał wentylacyjny. Zablokował klapke nawiewu która kieruje nawiew na twarz kierowcy i pasażera. Jak ją z tamtąd wyciągnąć. jak tam się dostać??
- pszczyna
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
Re: Jak dostać się do nawiewu?
Bardzo ciekawe prubowałeś ją wyciągnąć lecz ona jest klejona na dwóch kołkach w takiej sytuacji tzw tylko giętka spirala do wyciągania drobnych żeczy chyba ze wolisz rozbiórkę całego nawiewu , sprubuj jeszcze z przodu kratek podwazając je z boku a potem wykręć śrubę i wyjdzie cały nawiewdanynx pisze:pękła mi kratka nawiewu szyby (ta zamontowana na desce w podszybiu). kawałek kratki wpadł do środka w kanał wentylacyjny. Zablokował klapke nawiewu która kieruje nawiew na twarz kierowcy i pasażera. Jak ją z tamtąd wyciągnąć. jak tam się dostać??
Re: Jak dostać się do nawiewu?
w którym miejscu jest klapka sterująca nawiewem na twarz ?pszczyna pisze:Bardzo ciekawe prubowałeś ją wyciągnąć lecz ona jest klejona na dwóch kołkach w takiej sytuacji tzw tylko giętka spirala do wyciągania drobnych żeczy chyba ze wolisz rozbiórkę całego nawiewu , sprubuj jeszcze z przodu kratek podwazając je z boku a potem wykręć śrubę i wyjdzie cały nawiewdanynx pisze:pękła mi kratka nawiewu szyby (ta zamontowana na desce w podszybiu). kawałek kratki wpadł do środka w kanał wentylacyjny. Zablokował klapke nawiewu która kieruje nawiew na twarz kierowcy i pasażera. Jak ją z tamtąd wyciągnąć. jak tam się dostać??