Urodziło mi się kilka pytań na które nie bardzo znajduję odpowiedzi na forum. A mianowicie:
1. Prawdopodobnie będę musiał sam wykonać Copot. Wiem jak to zrobić ale nie wiem jaki numer fabryczny ma ten niebieski czujnik temperatury. Czy jest to może taki sam czujnik jak ten na zdjęciu?

A co do tego czujnika na fotce to jest on wkręcony w element dedykowany do silnika PG a gdzie w takim razie mam go umieścić w silniku 16v?
2. Kolejne pytanie. Przy listwie od PG mam taki czujnik ciśnienia paliwa (w dużym kółku).

i nie wiem w którym miejscu podpiąć go do listwy z 1.8T.. Czy może to będzie w tym miejscu zaznaczonym kółeczkiem? A jak nie to gdzie?

3. Gdzie oryginalnie w PG jest przykręcone ECU. Bo ja mam takie duże mocowanie że nie mieści mi się w miejscy po ECU z PL-ki.

4. Ostatnie pytanie na dziś. Czy to będzie jakiś zonk jak zamiast metalowych/miedzianych przedłużek do listwy od 1.8T dam odpowiedniej grubości przewody paliwowe? W sumie to chyba też powinno śmigać a mniej roboty będzie... Robił tak ktoś?
Z góry dziękuję za pomoc.. Adios