[mk3/vento] montaż podstawki / uchwytu na napoje
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Dzieki, jakas nowa aukcja, licytujerydzu pisze:Goofi, licytuj: http://moto.allegro.pl/item218688140_tu ... f_iii.html
[ Dodano: 24-07-2007, 09:20 ]
LOL, jednak nie policytuje
Nie możesz licytować w aukcji prywatnej bez zaproszenia. Jeśli chcesz licytować, poproś Sprzedającego o zaproszenie.
O właśnie takiego temetu szukałem ja również zakupiłem sobie taki uchwyt i mam ten sam problem żeby wyciąć odpowiedni otwór. Ale dzisiaj chyba przetestuje na swoim tunelu tunel już wymontowany leży w pokoju więc tylko wycięcie otworu jak mi się uda to zamieszczę fotki. Może mi jeszcze ktoś tylko powiedzieć czym najlepiej ciąć w tym plastiku?
Moje vwozidełko - MK IV - viewtopic.php?f=89&t=466689" onclick="window.open(this.href);return false;
lutownica ..... :green_fuck: albo widzialem taki patent z drutem oporowym co ciął równo styropian i plastik...
Ostatnio zmieniony czw lip 26, 2007 09:58 przez stasiu14, łącznie zmieniany 2 razy.
Z Rafitem już rozmawiałem nie ma żadnych fotek tego tunelu z wyciętym otworem. Ja jednak przekładam swoje prace na dzisiaj lutownica w ręke i jazda
Moje vwozidełko - MK IV - viewtopic.php?f=89&t=466689" onclick="window.open(this.href);return false;
Udało mi się zamontować uchwyt. Fotki postaram się zrobić jeszcze dzisiaj lub już jutro bo baterie w aparacie muszą się naładować. Możę nie jest to wycięte zbyt pięknie ale uchwyt się trzyma
Są fotki:
otworek
Otworek od spodu:
Uchwyt w tunelu:
Są fotki:
otworek
Otworek od spodu:
Uchwyt w tunelu:
Ostatnio zmieniony pt lip 27, 2007 09:17 przez eomer, łącznie zmieniany 1 raz.
eomer Dzięki wielkie za foto, jeszcze jedna wielka prośba, mógłbyś podać tą odległość.
Moja podstawka na napoje jeździ narazie w bagażniku.
Moja podstawka na napoje jeździ narazie w bagażniku.
Ostatnio zmieniony pn lip 30, 2007 18:18 przez Cultstyle, łącznie zmieniany 1 raz.
Był: Golf III, Oldschool'owa Corsa A przedlift i przez chwile Golf II na wąskim
Obecnie: Grand Espace
SPRZEDAM: SCHOWEK POD AIRBAG I HELLA SILVER MAGIC
Obecnie: Grand Espace
SPRZEDAM: SCHOWEK POD AIRBAG I HELLA SILVER MAGIC