Golf MK2 "Rabbit Injection" GTI TDI
Moderator: G0 Karcio
zegary sa inne :> z passata ?
Ostatnio zmieniony czw cze 28, 2007 20:00 przez fuldi, łącznie zmieniany 2 razy.
- barteKKK03
- V.I.P.
-
- Forum Master
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
Wszystko się kiedyś tam nudziQuatro7 pisze:ygd, ale dlaczego taka zmiana
wszystko robisz na cacy itd.. a tu nagle sprzedaż lub zostaje autem do jazdy codziennej..
Ale prawdę mówiąc, to zrobiłem auto, nie tak jakbym chciał tak naprawdę, nie warto teraz wszystkiego odwracać, za dużo kasy...do tego po 10 miesiącach jazdy passatem, spodobała mi się wielkość tego auta, więc moim następnym będzie prawdopodobnie Passat B4. Do tego, za jakieś pół roku będę szukał czegoś do zabawy, jakieś MK1 GTI, pożyjemy, zobaczymy.
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
-
- Forum Master
- Kontakt:
ygd, a ja myśłe że wina leży po stronie takiej ze auto nie jest do końca poskładane, ja bym z chęcią przygarnoł takie mk2 w TDi, zresztą rozglądałem sie juz wstępnie za III ale jakoś za okrągła. Generaolnie Twoja oferta jest interesująca, ale przeraża mnie i pewnie nie tylko mnie ze trzeba poprawic IC, niektórzy (w tym ja ) nie znają się kompletnie na dieslach, co innego jak byś opisał co trzeba zrobić, ewentualnie wycen nowych czesci itd
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco