Problemy z turbiną
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problemy z turbiną
Witam wszystkich. Jeżdżę Golfem IV 1.9 TDI i mam problem z turbiną. Odcina mi turbinę przy większej prędkości lub obrotach. Nie mam pojęcia ocb. Mechanicy robili to już kilka razy i tylko bez przerwy zmniejszają mi moc, ale nie o to mi chodzi. Może ktoś z Was spotkał się z takim przypadkiem, bo może to któryś ze sterowników lub przepływomierz...wiecie może jak to dokładnie zdiagnozować? Jeżeli ktoś orientuje się w tym temacie proszę o pomoc. Pozdrawiam ;D
|< R | S
|< R | S
Sorki, ale w szukajce nie mogłem znaleźć nie jestem z tych co piszą tematy nie sprawdzając, czy wcześniej ktoś tego nie napisał może źle sprawdziłem także sorki i ogromne dzięki jak najszybciej postaram się to zrobić
[ Dodano: 22 Lip 2007 21:13 ]
Jeszcze mam pytanko. W którym miejscu znajdują się zaworek n75 i gruszka turbo, no nie wiem za co to odopowiada i gdzie tego szukać. Z góry dziękuję za pomoc.
[ Dodano: 22 Lip 2007 21:13 ]
Jeszcze mam pytanko. W którym miejscu znajdują się zaworek n75 i gruszka turbo, no nie wiem za co to odopowiada i gdzie tego szukać. Z góry dziękuję za pomoc.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Chcialbym podpiac sie do w/w tematu.W moim ASV po kolizji mechanik majstrowal przy rzewodach podcisnieniowych ,ktore steruja min. gruszka przy turbo.Mam pytanie,czy ma ktos z forumowiczow etke badz jakas serwisowke,w ktorej jest rysunek jak powinny byc podlaczone przewody podcisnienia? w szczegolnosci otyczy to gruszki,n75,bańki (vacu).Z gory dziejuje i czekam.