powtarzajace sie bledy poduszki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
powtarzajace sie bledy poduszki
witam! jakis czas temu wyskoczyl mi blad poduszki(od str kierowcy) w vw bora, okazalo sie ze nie da sie go skasowac i trzeba bylo wymienic tasme, po wymianie miesiac potem sytuacja sie powtarza.. co moze byc przyczyna?
+ za pomoc
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Podepniesz VAGa, bedziesz wiedzial.. ta tasma byla nowa czy uzywka? Moze cos nie tak byla ulozona i sie przy kreceniu kiera wytarla..
Gitner
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
-
- Użytkownik
mechainik stwierdzil ze jestes odwazny smarujac ja wd40, tam sa styki elektr,latwo wowczas moze dojsc do spiecia i zakonczyc sie nawet wystrzeleniem poduszek :/michal0604 pisze:Zacznij od spr. taśmy tak jak pisał Gitner. Ale wiele razy pomaga spryskanie kostek taśmy WD-40. Przepraktykowane. Pomaga. Powodzenia w naprawie.
+ za pomoc
-
- Użytkownik
Zmień elektryka. WD-40 nie robi spięcia.bartas_pn pisze:mechainik stwierdzil ze jestes odwazny smarujac ja wd40, tam sa styki elektr,latwo wowczas moze dojsc do spiecia i zakonczyc sie nawet wystrzeleniem poduszek :/michal0604 pisze:Zacznij od spr. taśmy tak jak pisał Gitner. Ale wiele razy pomaga spryskanie kostek taśmy WD-40. Przepraktykowane. Pomaga. Powodzenia w naprawie.
michal0604